BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 47, 14 tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 7.950.000 kr / Såld

Beskrivning

Högst upp i huset, med storslagen utsikt och magnifik terrass ligger denna lägenhet som är i behov av renovering.

Hall
Du välkomnas du till denna ljusa bostad av en hall med klinkergolv, perfekt att landa matkassar, placera lortiga barnskor och välkomna gäster i. Det finns bra plats för klädavhängning direkt innanför entrén i form av en hatthylla. 

Sovrum 1
Direkt till vänster ligger det mest avskilda. Plats för större sängmöbel och ytterligare möblemang. Linoleumgolv och utsikt mot Tantolunden. Det finns tre väggfasta garderober med tillhörande överskåp.

I passagen till sovrum 1 finns en separat gästtoalett med wc och handfat. 

Vardagsrum
Rakt fram från hallen ligger vardagsrummet och det är nu man möts av ljuset och rymden. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger ekparkett i original. Här finns även utgången till den väl tilltagna terrassen. 

Terrass
Magnifik terrass med strålande utsikt över Årstavikens vatten. Delen närmst utgången är inglasad, som skydd för sämre väder.

Matrum
Mitt emot vardagsrummet ligger bostadens matrum. Finns behovet av tre sovrum är det enkelt att förändra dispositionen och göra sovrum av matplatsutrymmet. Fri utsikt över Tantolunden mot Högalidskyrkan.

Kök
Praktiskt arbetskök med mörk skåpsinredning. Det finns kyl, frys, spis, spisfläkt och diskmaskin.

Sovrum 2
I bostadens andra del ligger sovrum 2, även det väl tilltaget med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Vitmålade väggar, linoleummatta samt väggfast garderob och linneskåp. I passagen mellan sovrum och badrum finns ytterligare förvaring i form av en garderob och ett linneskåp med tillhörande överskåp.

Badrum
I badrummet finns badkar, handfat, badrumsskåp och wc.