BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 52

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • 1.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

För dig som har fyllt 55 år! Välkommen till en rymlig 2:a med härlig planlösning med fönster åt två håll. Inglasad balkong i söderläge. Klädkammare och stort badrum. Kök och badrum från 93. Parkettgolv i hela lägenheten. Hiss. Nära centrum med t-bana, butik, apotek och café.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i en garderob, på en hatthylla och i en stor klädkammare. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt två håll. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och matplats. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Kök
Trivsamt kök med fönster åt två håll och utgång till balkongen. Gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Köksinredning från byggåret. Utrustat med spis, fläkt, kyl, frys, diskmaskin och diskbänk i rostfritt. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Balkong
Inglasad balkong i söderläge. Här finns plats för möbler och planteringar.

Sovrum
Rofyllt rum med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Ett linneskåp och en garderob. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i marmor.

Badrum
Stort badrum med vitkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Utrustat med WC, dusch, tvättställ, badrumsskåp och tvättmaskin/torktumlare. Ett badkar finns i källarförrådet.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.