BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hallebergsvägen 36

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 2.995.000 kr Utgångspris
  • 6023
  • 2292
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymlig och välplanerad 2:a med genomgående fräsch känsla och underbart ljusinsläpp. Ett utav områdets bästa lägen med en utsikt som är svår att slå! Dessutom har du sol på balkongen större delen av dag samt kväll!

Helkaklat badrum med badkar, handfat och förvaring. Dessutom fönster med fint ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl&frys, ugn med spis pch fläkt, dessutom finns möjlighet att installera diskmaskin. Gott om förvaring, arbetsytor och ett härligt ljusinsläpp även här.
Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett bra insläpp av dagens första solljus. Här ryms en stor soffgrupp samt mediamöbel. 
Trevligt stort kök med två fönster och matplats med utrymme för många. 

Möjlighet finns också att bygga om till ett tredje rum eller öppna till öppen planlösning mot vardagsrummet. 


Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter.
Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett härliga fönster
nischer och öppen spis. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Hallebergsvägen 34-36 är en välskött förening med 12 lägenheter, belägen i charmiga Traneberg. Genomgående gott skick på fastigheten och en stadig ekonomi. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Möjlig trea!
- Härlig balkong med trevligt solläge!
- Öppen spis
- Otroligt låg avgift
- Några minuter till tunnelbanan
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt förråd


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 3, hiss finns ej. Lägenhetsnummer 00011. Föreningen Brf Hallebergsvägen 34-36.

Byggnadssätt

Ventilation: Självdrag. Eldstad: Ja.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

ComHem.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.995.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 2 428 kr (Värme, Vatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 430 kr/mån (5 160 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 180 kr/mån. Antal personer: 2. Schablonuträkning.

Överlåtelseavgift

1 163 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

465 kr.

Byggnadsår
1937

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen

BRF Hallebergsvägen 34-36 registrerades 2007-02-08 och består av ett flerfamiljshus innehållande 12 st lägenheter varav 12 st bostadsrätter.

Utförda renoveringar

Tätning av rökkanaler 2019
Underhåll, fönster och balkonger 2018
OVK 2017
Stamspolning 2017

Kommande renoveringar
2019 - Upprustning av tvättstugor

Tv och bredband
Com Hem, hastigheten upp till 1000Mbit. Fiberanslutningen är upp till var och en.

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstugan är belägen i källarplan, 1 st tvättmaskin, 1 st torktumlare och ett torkskåp. Tvättstugan är prioriterad enligt teknisk plan, ska fräschas upp i år. Vidare finns barnvagns- och cykelförråd i källaren.

Parkering
Föreningen har 4 parkeringsplatser och 4 garageplatser. 350:–/parkeringsplats och 850:–/garageplats som det för närvarande är kö till. Boendeparkering i området till en kostnad av 500 kr/mån.

Mark
Föreningens innehar tomträtten till marken fastigheterna står på. Omförhandling sker 2027-09-30.

Ägande
Jurtidisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1 163 kr. Betalas av säljaren.

Pantsättningsavgift
465 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Bo bland de lugna, attraktiva och trivsamma kvarteren i Traneberg med närhet till natursköna promenadstråk vid Mälaren. Vid Alviks Torg finns en stor välsorterad ICA-butik, post, banker, inredningsbutiker, blomsteraffär, klädbutiker, sportanläggningar samt ett flertal caféer, pizzerior och restauranger t ex trevliga Sjöpaviljongen.

För mer information besök www.alvikstorg.se. I Tranebergsområdet finns matbutik, restauranger, apotek, motionsslinga, strandpromenad, badplatser, Tranebergs småbåtshamn, lekplats och fotbollsplan m.m.

På kort reseavstånd ligger det stora och fina köpcentret Bromma Blocks som är beläget intill Bromma flygplats. En modern galleria med ca 80 butiker i en spännande mix, med delikatesbutiker, caféer och ett flertal restauranger har blivit en ny plats i Stockholm för shopping. Mer info hittar du på www.brommablocks.se

Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med flertalet bussar, Tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn (Nockebybanan). Bl a nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 10 minuter. Till Bromma flygplats tar man sig snabbt och smidigt med buss från Alviks Torg med en restid på ca 15 min. För närmare information besök www.sl.se för turlistor och trafikinformation.

Tvärbanan kommer till stan! Den nya linjen går från Alvik under Traneberg, genom Ulvsunda, över Bällstaån, vidare mot Sundbybergs Centrum och sedan vidare mot Frösundaleden och Solna centrum för att avsluta vid Solna station. Nu kan du lätt åka hela vägen från Solna och Sundbyberg till Alvik, Gullmarsplan och vidare till Hammarby Sjöstad.