BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Ormingeringen 43, 2/2 tr

  • 4 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • 3.000.000 kr / Såld

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad renoverad från grunden med omsorg. Renoveringen färdigställdes 2019 och lägenheten ligger i bostadsrättsföreningen med Orminges starkaste ekonomi. Här bor du högst upp i huset med inglasad balkong. Föreningen är gammal och otroligt stabil med endast 3080 kr lån/kvm där tv, bredband, och el-näthandeln är inkluderad i avgiften! Förberedd för att göra ett sovrum till vid matplatsen.

Bostaden är vackert renoverad med många genomtänkta förändringar där man tex öppnat upp och fått till en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum för att utöka de sociala ytorna och får in ljuset i bostaden på ett helt annat sätt. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, genomtänkt planering med goda förvaringsmöjligheter med praktiska skjutdörrsgarderober i sovrummet och i hallen. Samtidigt har man kunnat göra de sociala ytorna ännu större. 

De tre sovrummen är välplanerade för säng och klädförvaring. Det ena sovrummet är idag inrett till en arbetsplats. Det finns två toaletter för att slippa trängseln på morgonen. Det större badrummet är perfekt planerat med tvättmaskin, vit kommod, WC-stol, badkar med dusch. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med tanke på den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med senaste tekniken: induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn med pyrolysfunktion, inbyggd mikro, side-by-side kyl/frys och en tyst diskmaskin. Från vardagsrummet tar du dig ut till den fina balkongen i ett högt behagligt läge åt öster! På balkongen kan du sitta ostört och ta en fika eller en måltid. 

Genomgående Kährs enstavs ekparkett i bostaden. Hela bostaden har fina väggar i moderna och snygga kulörer, el är omdragen med ny el-central, infällda och riktbara LED-spotlights i kök och vardagsrum som självklart går att dimra. 

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften. Den förbrukade elen kommer på hyresavin. Det enda man behöver teckna separat är en hemförsäkring. Föreningen har fräscha trapphus och hiss. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort. Går även att hyra extra förråd. 

- Fint renoverat skick
- Fantastiskt balkongläge högst upp i huset
- Inglasad balkong
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Förråd i anslutning via trapphuset, samma våningsplan
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil förening, ca 3080 kr lån/kvm