BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Edövägen 23E

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 2.335.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkomna till denna unika gavellägenhet med radhuskänsla som sällan är till salu!

Lägenheten har en optimal planlösning med generös takhöjd och breda fönsterpartier vilket ger en känsla av rymd. Renoverat kök, rymligt duschrum, sovrum/sovloft och vardagsrum gör detta till det perfekta boendet! Från vardagsrummet når man den insynsskyddade altanen och trädgården i bästa söderläge med plats för stor loungegrupp och annat möblemang. På altanen finns idag ett en markis och ett lyxigt spabad som ingår i köpet. På framsidan finns en trevlig trälagd uteplats med sol från tidig morgon till sen eftermiddag.

Närhet till natur med fina grönområden, promenadstråk och motionsslingor med b.la. Central parken med fina lekplatser etc. Det finns flera badsjöar runt Orminge och närmast ligger Myrsjön. Några hundra meter från hemmet ligger Orminge Centrum med flertalet butiker, restauranger, matbutik, gym, bageri, apotek, bibliotek, postservice etc. Från centrum går även flertalet bussar och till Slussen tar det cirka 15-20 minuter med motorvägsbussen. På cykelavstånd ligger Hasseludden och därifrån går även båten in till stan och skärgården.

Detta hem måste upplevas på plats!

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Laminatgolv och målade väggar.

Kök med matplats

Trivsamt kök med bra förvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Vita luckor, vitt kakel med svart fog på vägg, ny diskmaskin, kyl/frys och ugn med spishäll, alla vitvaror från 2015. Plats för matbord för stora sällskap invid fönster som släpper in bra med ljus. Laminatgolv och med kaklade väggar som ger en härlig industri känsla.

Vardagsrum

Rymligt och ljust vardagsrum med generös takhöjd och breda fönsterpartier som skapar en känsla av rymd. Plats för soffa och annat möblemang. Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum/sovloft

Med en gedigen vitmålad trappa når man sovrummet/sovloftet med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns en kattvind lättillgänglig med plats för mycket förvaring. Laminatgolv och målade väggar.

Duschrum

Stort duschrum med dusch, wc, handfat, badrumsskåp med tillhörande spegel och tvättmaskin kombinerat med torktumlare (2017). Våtrumsmatta och kaklade väggar.