BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Vasastan

Sankt Eriksgatan 61A, 5/5 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 6156
Värdera din bostad

Beskrivning

Vindsvåning om totalt 74 kvm golvyta (fördelat på 53 km boarea och 21 kvm biarea enligt mätbevis) med öppen spis i välskött gårdsfastighet anno 1904. Varmt välkomna till en bostad på bästa adress mitt emellan Kungsholmen och Vasastan!

Här bor vi ostört med en underbar takhöjd, exponerade takbjälkar och många takfönster. Det höga läget mellan två  innergårdar gör denna bostad fri från insyn och väldigt ljudisolerad. Från terrassen i sydväst-läge ges vi en härlig utsikt mot himlen över Vasastan.

Bostaden har en underbart luftig och inbjudande känsla där äldre charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner vi vackra ytskikt, stilrent och fullt utrustat kök med vinkyl i öppen planlösning samt stort badrum med badkar och tvättmaskin. Tack vare de stora sällskapsytorna förstärks känslan av de sociala möjligheterna som denna lägenheten ger - att ha vännerna över på middag vid den generösa matplatsen, dricka vin på barstolar vid köksön eller umgås i soffan framför den öppna brasan - valet är ert. I sovrummet finns plats för större säng samt garderober. Förvaringsmöjligheter finns i en stort vindsutrymme (som även fungerar som vinkällare) direkt till vänster i entrén, samt i inbyggd garderob längre in i hallen. Till bostaden hör även två källarförråd. Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda.

Den här pärlan måste upplevas på plats, varmt välkomna!

- Vindsvåning i fastighet anno 1904
- Lugnt och ostört läge i gårdshus
- Solig terrass mot innergård
- Fungerande öppen spis
- Låg avgift
- Social planlösning ´
- Generös takhöjd som är öppen upp till nok
- Exponerade takbjälkar
- Bästa adress intill Fridhemsplan
- Fräscht kök och badrum
- Vackra ytskikt
- Många fönsterpartier med goda ljusinsläpp
- Stabil Brf med låg belåning i stambytt fastighet