BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 43, 6 tr

  • 4.5 rum och kök
  • 113.5 kvm
  • Såld
  • 410
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och insynsskyddad lägenhet. Balkong i syd med utsikt över föreningens lummiga gårdar. Tre bra sovrum och stilrent renoverat kök.

Hall
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall, perfekt att landa matkassar, placera lortiga barnskor och välkomna gäster i. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel. Omgivande väggar är vitmålade. Golvet är belagt med portugisisk kalksten. Det finns bra plats för klädavhängning direkt innanför entrén. I anslutning till hallen en klädkammare. 

Sovrum 1
Direkt till höger ligger det mest avskilda med egen toalett precis utanför. Plats för större sängmöbel och ytterligare möblemang. Trägolv, vitmålade väggar och utsikt mot Tantolunden. 

Passage till sovrum 1 med inredd klädkammare och separat gästtoalett med wc och handfat. 

Kök
Arbetsköket som renoverades 2016 har inslag av kakel, betong och rostfritt, vilket ger en modern urban känsla. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Det svarta klinkergolvet ger en skön kontrast mot de vitkaklade väggarna. Det finns gott om förvaring i köksskåpen med ljusgrå skåpsluckor. Måttbeställd diskbänk samt arbetsbänken i marmor inbjuder till matlagningssällskap. 

Vardagsrum/matsal
Vardagsrummet, i ett med matsalsdelen, blir en naturlig förlängning av sällskapsytorna. Ljusinsläpp från två väderstreck ger extra rymd. Vitmålade väggar och oljad ekparkett i original. Utgång till balkongen i syd med bästa solläge. Bredvid köket ligger matsalsdelen med plats för stort bord, som kan förlängas vid fest. Här finns möjligheten till det 4:e sovrummet. 

Badrum
Passage till sovrum 2 och 3 med entrén till rymligt badrum som en sandfärgade kaklad vägg mot duschkabinen. Övriga väggar är målade med våtrumsfärg i en grå/grön nyans. På golvet ligger klinker. Det finns även handfat och wc.

Sovrum 2
Rymligt och rogivande med fönster ut mot Tantolunden lika sovrum 1. Vitmålade väggar med en mörkgrå fondvägg, vars färg fångas upp av garderobsdörrarna i samma nyans samt svartmålat linoleumgolv. 

Sovrum 3
Närmast balkongen - kanske det största med magnifik utsikt från bred fönstervägg ut mot vatten, grönska och horisonten. Vitmålade väggar med en mönstrad fondvägg, gråmålat linoleumgolv och tre väggfasta garderober. Rummet har delats upp i en walk in closet och en sovrumsdel. 

Fantastiskt hem för kommande familj. Ett hem på första parkett, med utsikt över grönskande idyll. En blick mot den vackra järnvägsbron där man kan få syn på både snabbtåg och tuffande ånglok. Njut av årstidernas färger, vackra promenadstråk eller varför inte ett dopp från bryggan vid Årstaviken?