BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta - Saltsjö-Boo

Sockenvägen 105E

  • 4 rum och kök
  • 84.5 kvm
  • Såld
  • 4509
  • 19885
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Sockenvägen 105E

Underbart bostadsrättsradhus på strandtomt vid Bagarsjön. En välplanerad fyra med stora fönster med sjöutsikt, fräscha ytskikt och härliga uteplatser. Dessutom har man tillgång till både egen brygga med bastu och båt. Ett sant livsstilsboende med så många kvaliteter. 

I hjärtat av Lännersta erbjuds detta charmiga boende från 2008 i två plan på 84,5 välplanerade kvadratmeter. Här njuter man av stora altaner och två egna parkeringsplatser precis utanför dörren. Här finns möjlighet till tre rejäla sovrum med sjöutsikt, vardagsrum med utgång till en stor terrass, smakfullt kök med matplats samt badrum. Allt är i i utmärkt skick och färgerna går genomgående i sobert svart och vitt. Omsorg har också lagts vid att skapa bra förvaring. Sammantaget är detta ett perfekt boende för den lilla familjen. 

BRF Bagarsjön är en trevlig och välskött förening med strandtomt mot Bagarsjön. Föreningens hus är byggd på en liten höjd med en stor plan gräsmatta nedanför mot Bagarsjön. På en stor brygga invid sjön finns flera matplatser för de boende att disponera. Även den trevliga bastun invid sjön samt roddbåten ingår i föreningen.

Bostadsrättsföreningen registrerades 2007 och de sju bostadsrätterna stod inflyttningsklara i december 2008. Sedan dess har endast två lägenheter i föreningen sålts - så detta är ett unikt tillfälle. 

Läget i hjärtat av Lännersta är mycket attraktivt med närhet till bra skolor, mataffärer och kommunikationer. Bussar till city går precis utanför på Sockenvägen. Bagarsjön är en samlingsplats för hela området. Som boende kan man välja om man vill bada från den egna stranden, bryggan, ro ut med båten eller promenera till den allmänna stranden på andra sidan sjön. I augusti finns möjlighet till kräftfiske med lånade burar. På sensommaren ordnas Badsjöfestivalen med roliga aktiviteter för hela familjen. Vintertid när isen fryser så plogas ett spår på sjön för skridskoåkande och det finns även möjlighet att bada isvak.