BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Enskededalen

Astri Taubes Torg 10

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 5777
  • 3849
Värdera din bostad

Beskrivning

Med attraktivt läge på eftertraktade Astri Taubes Torg 10 och privat uteplats mot grönskande innergård ligger denna smakfulla bostad! Här blir man inte besviken det kan jag lova!

Här bjuds du på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med väl tilltagna sällskapsytor för såväl soffgrupp som matplats. Tack vare det moderna byggåret erhåller vi här en komplett uppsättning av stilfulla vitvaror i såväl kök som badrum. För att inte nämna den härliga uteplatsen där du avnjuter eftermiddagssol från tidig vår till sen höst, en optimal förlängning av vardagsrummet. Allt detta med fräscha ytskikt I form av modern ekparkett, vitmålade väggar och helkaklat i badrum. En mycket praktisk och modern bostad som passar utmärkt för såväl paret som singeln.

Noggrannhet, omsorg och ett exklusivt urval i material och färgsättning har skapat denna bostad utöver det vanliga. Harmoni och stämningsfullhet vävs samman till en oslagbar helhet och ni erbjuds här ett ljust och elegant boende där den låga avgiften ger en tacksam boendekostnad och skulle ni vilja in till stan är ni där på några minuter. Välkomna på visning!