BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsklippan

Kungsklippan 14

  • 1 rum och kök
  • 31.5 kvm
  • Såld
  • 9503
  • 7684
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset på våning 9 erbjuds denna luftiga funkisetta med rymlig kungsbalkong och storslagen utsikt över Stockholm. Ett måste att se! Tänk att bjuda över vännerna på en härlig grillkväll och avnjuta den i din alldeles egna mysiga loungehörna. Förutom en oslagbar utsikt är lägenheten också fantastiskt välplanerad och belägen på en lugn återvändsgata.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla med fina ytskikt och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. På golven ligger genomgående 1-stavsparkett i ek, portugisiskt kalksten i hall. Mellan kök och vardagsrum bjuder ytan in till sociala sammanhang. Renoveringen är omsorgsfullt utförd i lägenheten där dessutom elen är infräst i väggarna. Sovalkoven ligger perfekt avskilt med plats för större säng och förvaring. 

Toppklassigt boende med alla rätt!

Läget är mycket attraktivt! Kungsklippan är lugn och stillsam men med tunnelbanan precis utanför porten och bara några minuters promenad till centrum och dess citypuls. Gångavstånd till cityterminalen där du finner pendeltåg, bussar, SJ regionaltåg och Arlanda express. Här bor du i Sveriges näst största förening. Föreningen är engagerad och stabil. Här finns flertalet gemensamma utrymmen som takterrasser, tvättstugor, gästlägenheter och gårdsytor. Dessutom hyreslokaler som inbringar hyresintäkter. Varmt välkommen på visning! 

-Kungsbalkong
-Högst upp i huset
-Fantastisk utsikt
-Välplanerad funkis

-Diskmaskin i kök
-Sovalkov
-Parkettgolv i ek
-Infräst el i väggarna
-Goda förvaringsmöjligheter
-Källarförråd
-Välskött förening
-Både lugnt och centralt läge
-T-bana utanför porten