BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Vivstavarvsvägen 155

  • 2.5 rum och kök
  • 61 kvm
  • 2.395.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade lägenhet vackert belägen på lugn återvändsgata invid lummiga Hemskogen. Lägenheten har genomgående planlösning, balkong och tjusig utsikt över trevlig parkmiljö. För den som önskar ett extra sovrum så kan lägenheten enkelt konverteras till en mycket bra 3:a med två separata sovrum. Generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med lättillgängliga rum ger rikligt med ljusinsläpp och skapar rymd. Ypperligt läge i Stureby nära natur och grönområden men aldrig långt ifrån citylivet. Utmärkta kommunikationer med busshållplats ett stenkast från porten och bekvämt promenadavstånd T-banan!

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum - Utgång till balkong
Representativt vardagsrum med en trevlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till lägenhetens balkong. Rummets utformning möjliggör att man på ett naturligt sätt får gott om plats för både en vardagsrumdel och en matsalsdel. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong – Bästa solläge!
Mysig balkong med plats för bord och stolar. På balkongen som ligger i soligt sydvästläge kan man i lugn och ro njuta av sommaren. 

Trivsamt kök
Stort härligt och 
hemtrevligt kök med fokus på matlagning och umgänge. Köket har matplats för stora sällskap och god kontakt mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn samt en spisfläkt. Snyggt vitt kakel och spotlightsbelysning ovan bänkytor i massiv ek ger köket det lilla extra. 

Flexibilitet - Möjlig 3:a
Lägenheten kan på ett enkelt sätt byggas om till en mycket bra 3:a med separat två separata sovrum, se förslag på alternativ planlösning.

Sovrum
Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Badrum med fönster
Väldisponerat badrummet med fönster som ger fint ljusinsläpp. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet är belagt med ljusgrått klinkers. Badrumsutrustningen består av badkar, handdukstork, toalett, tvättställ och badrumsskåp. 

Möblerbar hall
Välkomnande möblerbar hall med sänkt tak och spotlightsbelysning med dimmers. B
ra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsvägg bestående av fyra garderober samt ett linneskåp. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra vindsförråd om ca 5 kvm.