BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Ludvigsbergsgatan 7, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 6.500.000 kr / Såld

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Södermalms bästa 3:a på charmigaste läget vid Mariaberget med kulturkvarteren intill. Ett område beläget precis i hjärtat på Södermalms med tunnelbanan och bussarna precis runt hörnet och några av innerstans största mataffärer ett stenkast ifrån. Bostaden stambyttes 2015 och har varsamt renoverats med stilrena materialval. Här erbjuds ett yteffektiva boende i en otroligt stabil förening med god ekonomi. Balkong mot lummiga innergården som kommer att byggas ut och bli större samt modernare. Se länk till föreningens information om detta. En bostad med alla rätt som måste upplevas på plats. 

Vardagsrum
Stort, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier. Tack vare det höga läget i huset får man både utsikt och extra ljusinsläpp. Vacker parkett i original och väggarna målade i ljus harmonisk ton. Fantastisk utsikt över de vackra sekelskifteshusen på Bastugatan samt ner över Torkel Knutssonsgatan och Riddarfjärden. 

Kök
Välplanerat och påkostat kök med en mysig matplats invid fönstret som vetter mot den lummiga innergården. Köket är från Ballingslöv med skåpsluckor i beige ton. Svart köksbänk kakel ovanför i olika nyanser. Kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn och varmluftsugn. Diskmaskin samt en induktionshäll med TwistPad. Stilrent laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1
Mysigt och rofyllt sovrum med utgång till balkongen som vetter mot innergården. Här finns gott om plats för större dubbelsäng. Garderober längs ena kortsidan. Lyxig heltäckningsmatta på golv och väggarna målade i ljus ton. 

Balkong
Mysig balkong mot lummiga innergården. Här har man bästa västerläget med eftermiddagssol. Balkongerna kommer att renoverat och göras större. Balkongbygget kommer inte påverka avgifterna.

Sovrum 2
Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och är perfekt planerad. Plats för skrivbord, större dubbelsäng eller övrigt möblemang. Även här har man fantastisk utsikt över de vackra sekelskifteshusen på Bastugatan samt ner över Torkel Knutssonsgatan och Riddarfjärden. Linoleummatta på golvet och vitmålade väggar. Utanför andra dörren till sovrummet når man passagen mot hallen med två garderobsväggar. 

Badrum med dusch
Stort och härligt badrum som rymmer allt man kan önska av ett badrum, toalett, handfat med kommod, tvättpelare och duschhörna med vikväggar i glas. Helkaklat badrum med klinker i grå ton och vitt kakel på väggarna. Badrumsskåp i ek och elektrisk handdukstork. Klinkergolvet har elburen golvvärme. Infällda spotlights i taket. 

Gästwc
Intill hallen når man bostadens gästwc som också är nyrenoverad. Klinker i grå ton och vitmålade väggar. Handfat med komod.

Hallen
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett fint och välkomnande sätt. Från hallen når man bostadens alla rum. Här finns gått om avhängningsyta och byrå. Hallen nar inte bara en passage med två garderobsväggar den har också ett stort förråd/klädkammare. Grått klinker på golv och vitmålade väggar förutom en vägg som har en randig och effektfull tapet.