BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Alphyddan

Alphyddevägen 9, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 62.8 kvm
  • Såld
  • 6386
  • 3092
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet om 63 kvm med högt, fritt läge & magisk utsikt! Känslan är fri och utan insyn. Från lägenheten är det vid utsikt över bland annat Kvarnholmsbron och Järla Sjö och om vintern ser man en bit av inloppets vatten.

Här bor du i en mycket ljus och snyggt renoverade lägenhet i populära Alphyddan. I lägenheten finns ett rymligt kök i klassisk stil med rymlig matplats, ett stort ljust vardagsrum med ett underbart burspråk, ett sovrum och ett helkaklat badrum. I hallen finns också en möblerbar del med möjlighet till arbetsplats, tv-hörna eller sovnisch. En lyxig skjutdörrsgarderob från Elfa i vitt glas går utmed en hel vägg och rymmer väldigt mycket förvaring.

Skicket är genomgående mycket gott då ytskikt renoverades med start 2017. I hela lägenheten ligger en snygg enstavig vitlaserad ekparkett på golven och väggarna är släta vitmålade.

Den inglasad balkongen utanför vardagsrummet blir till ett extra rum stora delar av året.

BRF Alphyddan är en välskött förening med mycket bra ekonomi. Alphyddan är ett populärt bostadsområde med närhet till det mesta. Sickla köpkvarter ligger tex ett stenkast från lägenheten och bussar, Saltsjöbanan och Tvärbanan stannar utanför dörren. Här bor man endast ett par minuter från innerstaden men har samtidigt fler härliga naturområden inpå knuten.