BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Makaronigränd 7

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 5727
  • 3807
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade 2a som ligger belägen i ett fantastiskt läge i populära Kvarnholmen. Bostaden erbjuder allt från en öppen och social planlösning, stort sovrum med bra förvaring och en stor inglasad balkong med fin utsikt mot Stockholms inlopp. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Här har man goda ytor för större soffgrupp, matbord för större sällskap, tv möbler och mycket mer. Köket är välplanerat och fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, induktionshäll/ugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Mycket god förvaring och arbetsutrymmen.

Från vardagsrummet når man lägenhetens inglasade balkong. Här får man enkelt plats med loungegrupp och gröna växter. Bostaden har även ett stort sovrum med bra förvaring i form av inbyggda garderober. Sovrummet rymmer enkelt större dubbelsäng och annat möblemang. Fräscht badrum med wc, badkar, handfat med förvaring, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin med kombinerad torktumlare.

 

- Stockholms bästa läge

- Stor inglasad balkong med fin utsikt

- Öppen och social planlösning.

- Förening med övernattningslägenhet och takterrass.