BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Annedal

Annedalsvägen 42

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.500.000 kr ACCEPTERAT PRIS

Beskrivning

Underbar och ljus och välplanerad 1a med stor uteplats om ca 17 kvm och bästa solläge i fastighet från 2011 med samtliga bekvämligheter belägen i Stockholms mest tillväxta stadsdelar Annedal. Passar både singeln och paret med högt ställda krav som drömmer om en stor uteplats som skapar ett extra rum under sommarhalvåret att njuta av soliga dagar på!

Här får ni både en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval, ekparkett och vitmålade väggar. Stora härliga fönsterpartier i fil som släpper in ett otroligt ljus i hela lägenheten. Ni får även ett helkaklat badrum med vikbara duschväggar och golvvärme samt möjligheten att installera tvättmaskin. Sovalkov med gott om plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i garderobslösning intill med skjutdörrar. Till lägenheten hör även ett förråd.

Stabil förening med trevlig innergård och egna garageplatser i välskötta fastigheter som byggdes 2011 utav Besqab. Solid ekonomi med oförändrade avgifter sen föreningens bildades samt låg belåningsgrad om ca 7400 kr / kvm. I anslutning till huset finns en härlig brygganläggning invid Bällstaån. Nära natur och Sundbybergs centrum med tvärbana, T-bana, bussar och pendeltåg.

Bostaden ligger i populära Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. Perfekt för Er som söker ett boende med högt ställda krav, fokus på detaljer och finess och där det bara är att flytta in.

Välkommen på visningarna av denna inflyttningsklara och helt fantastiska bostad!

- Välplanerad och inflyttningsklart drömboende som passar både singeln och paret.
- Stor uteplats om ca 17 kvm i bästa solläge som förlänger sällskapsytan och skapar ett extra rum under sommaren
- Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge
- Nyproduktions bekävmligheter i form av samtlig maskinpark av hög kvalitet
- Stora fönsterpartier i fil som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten
- Belägen i populära Annedal med känsla av småstadsliv och direkt närhet till Sundbybergs centrum

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 1 rum och kök . Våningsplan 1 av 6, hiss finns. Lägenhetsnummer 00112. Föreningen Brf Båtsman i Bromma.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.500.000 kr ACCEPTERAT PRIS. Månadsavgift 2 639 kr (Värme, Kabel-TV, bredband (100/100Mbit) ingår. Individuell avstämning för varm- kallvatten med debitering kvartalsvis ingår ej). Andel i föreningen är 0.011414 %.

Driftskostnad

Totalt 320 kr/mån (3 840 kr/år) varav el 150 kr/mån, vatten/avlopp 70 kr/mån, försäkring 100 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna för el, varm- och kallvatten (Individuell avstämning för varm- kallvatten med debitering kvartalsvis) och försäkring är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 163 kr.

Pantsättningsavgift

465 kr.

Om föreningen
Med första parkett invid hamnbassängen finns denna förening som består av 45 lägenheter samt 5 stadsradhus.
Husen är uppförda av Besqab och färdigställdes under 2011. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten är upplåten med tomträtt och denna läggs om 2020 och kommer sänkas med 60 000 kr/år.

Kommande renoveringar
Det finns inga större planerade renoveringar då fastigheten är byggd 2011. Föreningen följer underhållsplan.

Kommande avgiftsförändringar
Föreningen har mycket god ekonomi och en låg belåningsgrad om ca 7400 kr / kvm. Föreningen har god likviditet, som täcker såväl alla kostnader, som de extra amorteringar som görs vid låneomläggningar. Månadsavgiften har hållits oförändrad sedan 2011.

Gemensamhetsutrymmen
Gemensam tvättstuga finns på gården. Den gemensamma innergården har även lekplats och disponeras fritt av föreningens medlemmar. Garage samt förråd i samma fastighet. Det finns även cykel- och barnvagnsförråd på entréplan. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. För dig som har behov av extra förvaring kan det finnas möjlighet att hyra ytterligare ett lägenhetsförråd.

Kabel-TV / Bredband
Basutbud kabel-TV och bredband ingår i avgiften.

Bilplats
32 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Kö f.n ca 2 år. I området råder boendeparkering, läs mer på www.stockholm.se/parkering.

Övrigt
Individuell avstämning för varm- kallvatten med debitering kvartalsvis. För mer information se föreningens hemsida: www.brfbatsman.se/.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning. Svart klinkergolv med golvvärme och vita målade väggar.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning mot kök ligger vardagsrummet. Här finns yta för både soffhörna och säng. Utgång till underbar
uteplats om hela 17 kvm. Ekparkett och vita målade väggar.

SOVALKOV
I vardagsrummets förlängning ligger sovalkoven. Här får man plats med 140 cm bred säng. Rymlig garderob med praktiska skjutdörrar i glas och vit laminat.

KÖK
Inbjudande kök med fina materialval. Vita släta luckor med handtag av borstat stål. Infällda spotlights med dimmer.
Vitt kakel ovan mörk laminatskiva med nedsänkt diskho. Samtlig maskinpark från Bosch förutom köksfläkten som är från Franke. Goda förvaringsmöjligheter. Mysig matplats för 4-6 personer intill fönstret med utsikt mot den stora uteplatsen.

UTEPLATS
Mycket väl tilltagen uteplats om ca 17 kvm i härlig sydvästläge vilket innebär sol under eftermiddag fram mot kvällen under sommarhalvåret. Plats för generös möblering med både loungemöbler och grill. Grönskan utanför ramar fint in uteplatsen och gör den insynsskyddad.

BADRUM
Stilrent, helkaklat badrum med dusch, WC, tvättställ, spegelskåp, handdukstork. Duschhörna med praktiska, välvda
duschdörrar i frostat glas. Gott om eluttag. Vita, matta kakelplattor på väggarna. Ljusgrått klinker med komfortvärme. Förberett och utrymme för tvättmaskin.

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Området Annedal började bebyggas under 2009 och blev helt färdigställt under 2015. De senaste åren har Annedal utvecklats enormt med fler och fler nyöppnade restauranger och minilivs samt nyöppnade ICA Annedal. En hel del butiker har tagit sig in i området och närservice som skrädderi. En kort promenad från bostaden ligger bland annat sushi-restaurang, pizzeria och ett närlivs samt ICA Annedal.

Promenera några minuter till och du befinner dig i Sundbybergs centrum med shopping, service matbutiker,
systembolag, restauranger och underhållning. Åt andra hållet finns det nya shoppingområdet Bromma Blocks med ett
fantastiskt utbud av butiker, caféer och restauranger. Puls och träning finns i området för den som gillar att röra på sig.
Promenad- och cykelväg förbinder Mariehäll med Stockholms innerstad. Sträckan går efter vattenlinjen längs med
Huvudsta Strand, Pampas marina och Karlbergs slott. För pendlaren är det inte långt till Bromma flygplats.

För den promenerande binds Annedal på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten.

Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden. Några minuter bort finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm, flygbussarna till Arlanda går från området. Nyöppnade tvärbanan tar dig till Sundbyberg C vidare till Solna Station eller Alvik C i Bromma åt andra hållet.

KOMMUNIKATIONER
Ett par minuters promenad till ett flertal bussar:
Buss 113 - trafikerar sträckan:
Islandstorget - Sundbybergs station (med T-bana samt P-tåg).
Buss 117 - trafikerar sträckan:
Mörby Centrum - Brommaplan, fortsätter därefter till Ekerö.
Buss 152 - trafikerar sträckan:
Bromma flygplats - Älvsjö.
Buss 155 - trafikerar sträckan:
Brommaplan - Rissne.
Buss 509 - trafikerar sträckan: Djursholm, Danderyds sjukhus, Solna C, Sundbybergs C vidare till Brommaplan.
Buss 515 - trafikerar sträckan Sundbyberg , Solna, Odenplan 10 minuters gångpromenad till hållplats på Karlsbodavägen: här trafikerar tvärbanan trafikera sträckan Hammarby Sjöstad - Alvik - Sundbybergs Torg - Solna Centrum - Solna station.
15 minuters promenad till Sundbybergs station:
Från Sundbybergs T-banestation är det ca 12 minuters resväg till T-centralen.
Från Sundbybergs P-tågstation är det två stationer till T-centralen.