BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Annedal

Annedalsvägen 42

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 6401
  • 3065
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och ljus och välplanerad 1a med stor uteplats om ca 17 kvm och bästa solläge i fastighet från 2011 med samtliga bekvämligheter belägen i Stockholms mest tillväxta stadsdelar Annedal. Passar både singeln och paret med högt ställda krav som drömmer om en stor uteplats som skapar ett extra rum under sommarhalvåret att njuta av soliga dagar på!

Här får ni både en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval, ekparkett och vitmålade väggar. Stora härliga fönsterpartier i fil som släpper in ett otroligt ljus i hela lägenheten. Ni får även ett helkaklat badrum med vikbara duschväggar och golvvärme samt möjligheten att installera tvättmaskin. Sovalkov med gott om plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i garderobslösning intill med skjutdörrar. Till lägenheten hör även ett förråd.

Stabil förening med trevlig innergård och egna garageplatser i välskötta fastigheter som byggdes 2011 utav Besqab. Solid ekonomi med oförändrade avgifter sen föreningens bildades samt låg belåningsgrad om ca 7400 kr / kvm. I anslutning till huset finns en härlig brygganläggning invid Bällstaån. Nära natur och Sundbybergs centrum med tvärbana, T-bana, bussar och pendeltåg.

Bostaden ligger i populära Annedal som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. Perfekt för Er som söker ett boende med högt ställda krav, fokus på detaljer och finess och där det bara är att flytta in.

Välkommen på visningarna av denna inflyttningsklara och helt fantastiska bostad!

- Välplanerad och inflyttningsklart drömboende som passar både singeln och paret.
- Stor uteplats om ca 17 kvm i bästa solläge som förlänger sällskapsytan och skapar ett extra rum under sommaren
- Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge
- Nyproduktions bekävmligheter i form av samtlig maskinpark av hög kvalitet
- Stora fönsterpartier i fil som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten
- Belägen i populära Annedal med känsla av småstadsliv och direkt närhet till Sundbybergs centrum