BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Västmannagatan 33, 1,5 tr

  • 3 rum och kök
  • 97 kvm
  • 9.000.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna sekelskiftesdröm! I en vacker fastighet anno 1880 på klassisk Vasastansadress finner vi en smakfull lägenhet om 97 kvm som i dagsläget disponeras som en trea men går att göra om till en fyra. För den som önskar går det att ta ned väggen mellan kök och vardagsrum, se alternativ planlösning. (Nuvarande ägare har fått ok från föreningen att ta ner den bärande väggen, har färdiga konstruktionshandlingar, gjort bygganmälan och fått startbesked från Stadsbyggnadskontoret samt har färdiga offerter från leverantörer.) 

Lägenheten totalrenoverades och uppläts av föreningen 2014. Här finner vi klassiska färg- och materialval samt detaljer så som genomgående fiskbensparkett, högt i tak, stora fönster, höga lister och dubbeldörrar. Köket går i vitt och ligger i hörnrummet med tre stora fönster vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Då lägenheten ligger högt upp från gatan erbjuds utsikt både längs Västmannagatan samt Kungstensgatan. Köket innehar gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor på köksbänken i Carerramarmor. Här finns även gott om plats för ett stort matbord med rum för 8-10 personer. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är ifrån Miele.

Vardagsrummet är även det väl tilltaget och har två stora fönster ut mot Kungstensgatan. Här erbjuds olika möbleringslösningar och för den som önskar går det att ta ned väggen mellan kök och vardagsrum för att disponera om lägenheten till en fyra (se alternativ planlösning). 

I anslutning till hallen ligger både Master Bedroom med fönster mot Västmannagatan och likaså det mindre sovrummet som idag används som barnrum. Här erbjuds flexibla möbleringslösningar och i det mindre sovrummet kan en säng även ställas åt andra hållet. Det finns gott om förvaringsmöjligheter både i hallen samt i passagen in mot Master Bedroom. Lägenheten erbjuder även två bra badrum, det ena större med badkar från Duravit och det mindre badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Båda badrummen har golvvärme. 

Lägenheten är genomgående i ett mycket gott skick och samtliga väggar, tak och snickerier är målade i vitt. Fiskbensparkett ligger genomgående på golvet i hela lägenheten. Ett hem som passar lika bra för er som vill ha en lägenhet färdig att flytta in i, alternativt för den som behöver en fyra. I det här boendet får du många mervärden i form av en fastighet i toppskick med cykelrum, bastu, pingisrum, gemensam fräsch tvättstuga samt festlokal med mera. Föreningens gemensamma innergård är pricken över i och ligger endast en trappa ned. Här finns ett växthus som är bokningsbart för middagssällskap eller liknande samt ett orangeri. Här finns även stora ytor som är lekvänliga för de små. 

Här bor du bekvämt i en mycket vacker lägenhet på toppadress i Vasastan. Lägenheten passar utmärkt antingen för en barnfamilj alternativt för dig som letar efter en social lägenhet med generösa ytor. Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss med rum för barnvagn. Säkerhetsdörr.