BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mälarhöjden

Mälarhöjdsvägen 39

  • 4 rum och kök
  • 76 kvm
  • 5.260.000 kr / Såld

Beskrivning

Litet och välplanerat hus på ett centralt men samtidigt familjevänligt läge - Huset på Mälarhöjdsvägen 39 byggdes 1930 och har varit i familjens ägo sedan slutet på 80-talet, vilket ändå måste ses som ovanligt. Planmässigt har man idag tre sovrum, ett vardagsrum, ett kök och ett enklare badrum. Det finns även ett lättillgängligt förråd samt ett gästhus på tomten - här finns alla förutsättningar att skapa ett härligt hem!

Huset har en friköpt tomt om 600 kvm och flera uteplatser i skyddat läge med utsikt över den minst sagt lummiga trädgårdstomten. Renoveringen av huset kommer vara omfattande eftersom allt måste ses över vilket samtidigt innebär att man med fantasi och respekt kan förvandla detta hus till något alldeles extra!

Med tanke på att det bara tar några minuter till Mälarhöjdens tunnelbana är läget verkligen guld värt. Populära Mälarhöjden är ett mycket lugnt och attraktivt område med närhet till trivsamma grönområden och till Mälarens vatten och stränder. Omgivande natur ger fantastisk möjlighet till fritidsaktiviteter under alla årstider, såsom bad, båtliv, skid- och skridskoåkning, fiske och promenader längs vattnet. Att vintertid åka skridskor eller promenera på isen är helt magiskt. Cykel- och promenadavstånd till småbåtshamn och en 4-H gård med många djur och aktiviteter för de yngre barnen. I Mälarhöjden finns två populära skolor, dels Mälarhöjdens skola som sträcker sig från förskoleklass till årskurs 9 och dels en Montessoriskola, F-5. Flera förskolor finns inom cykel- och promenadavstånd.

Huset är besiktigat och energideklaration finns!
Varmt välkommen på visning!