BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 28, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 5209
  • 1716
  • 4352
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset finner ni denna otroligt ljusa och välplanerade trea med genomgående ljusa ytskick, fina ekparkett och stora fönsterpartier från två väderstreck vilket gör att det känns väldigt luftigt och rymligt och dessutom med mysig sydvästvänd balkong mot innergård.

För att se en video på lägenheten klicka här: https://youtu.be/rL7xTyxKUwk

Välkommande hall med bra förvaringsmöjligheter i form av Elfasystem, både snyggt och praktiskt. Härifrån nås ett av två sovrum med plats för både säng och garderober samt skrivbord om man önskar. Perfekt som ett barnrum eller gästrum. Vidare in finner vi ett spatiöst vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök. De stora fönsterpartierna från två håll ger ett otroligt ljusinsläpp i hela lägenheten och i vardagsrum finns plats för stor soffgrupp, tv-möbler samt bokhyllor. Härifrån nås även balkongen som ligger in mot gården med sol på eftermiddagen. Köket är modernt med mycket god förvaring bakom stilrena vita luckor och bänkskiva i ek. Fullutrustat med integrerad maskinpark som spishäll, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl och frys med fullhöjd. Stor matplats invid burspråk med plats för 6-8 personer, perfekt för mysiga middagar med familj och vänner. 

Stora sovrummet ligger i fil med kök, här finns plats för dubbelsäng och garderober eller byråer. Förvaring behöver man inte vara orolig för då det även finns stor klädkammare i anslutning till rummet inrett med Elfa hyllsystem.

Sist men inte minst ett helkaklat badrum i ljusa toner med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med förvaring ovan, dessutom golvvärme samt spotlights i tak. Plats för badkar om man önskar givetvis.

En lägenhet som måste ses!

- Högt upp i huset på våning 5 av 7

- Genomgående ljusa ytskick med ekparkett i samtliga rum

- Fönster i två väderstreck med burspråk i kök

- Stabil förening som äger marken med mycket god ekonomi

- Garage i huset