BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 17, 7tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 7362
  • 4541
Värdera din bostad

Beskrivning

4.070.000 kr accepterat pris!

 

Redan i trapphuset får man en bra känsla för huset, här råder ordning och reda. Hissen går ända upp till lägenheten. När du stiger innanför den massiva säkerhetsdörren så välkomnas du av en rymlig hall och ljuset strömmar in genom den breda öppningen mot vardagsrummet. Det finns plats för hatthylla och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i form av garderober. Hallen pryds av vitoljat ekparkettgolv som även löper enhetligt genom rummen och väggarna är målade.

 

Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som enkelt kan möbleras efter eget tycke och smak. Detta blir den givna samlingsplatsen med utrymme för både soffgrupp och sköna fåtöljer. Ljusinsläppet i detta rum är slående med sina stora fönsterpartier. Härifrån når du även lägenhetens underbara balkong.

 

Om våren och sommaren blir balkongen verkligen som en förlängning av vardagsrummet och bjuder in till många aktiviteter. Kvällshäng med goda vänner i sommarnatten, lunch eller den perfekta platsen för avkoppling i en solstol en varm högsommardag. Här finns det plats för både loungemöbler, grill och planteringar. Fin utsikt mot Sofia Kyrka och föreningens lugna innergård. Skön trall på golvet.

 

Med en öppenhet mellan kök och vardagsrum känns lägenheten större än vad den är. Köket är platsbyggt och väl genomtänkt in i minsta detalj. Köksinredningen är byggt mot vägg. Fullutrustat med påkostade vitvaror med både induktionshäll och inbyggnadsugn. Matvarorna döljer du smidigt bakom en kyl/frys och disken löser den integrerade diskmaskinen. Det finns en naturlig plats för ett stort matbord för 6-12 sittande matgäster. Köket renoverades 2016.

 

Badrum med känsla av lyx, utrustat med dusch bakom en snygg glasvägg, stilrent handfat, stor spegel samt förvaring genom inbyggda skåp. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare (2017) med väl tilltagen arbetsbänk ovan. Färgerna är tidlösa och går i samma linje som köket. Golvet pryds av klinkerplattor med underliggande värmeslingor.

 

Rofyllt och fint sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och annat möblemang om så önskas. Stor garderobsvägg med plats för det mesta. Trevlig fransk balkong med gott ljussinsläpp.

 

Till lägenheten tillhör även nyttjanderätt av ett källarförråd i samma fastighet.

 

Runt hörnet finns gym, livsmedelsbutik och flera restauranger. För den shoppingsugna finner du Skantull i närheten med ett stort utbud av alla tänkbara affärer.