BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Älvsborgsgatan 1, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 3.770.000 kr / Såld

Beskrivning

Södermalms finaste 2:a!
I ett lugnt och ostört läge intill Helgalunden ligger denna rymliga och smakfullt renoverade 2:a. Här möts man av äldre bevarade detaljer samt generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Moderna och smarta lösningar tillsammans med den optimala planlösningen gör denna bostad till något utöver det vanliga. Bo lummigt och bekvämt i välskött förening med hela Skanstulls serviceutbud precis i närheten med sina trendiga caféer, butiker och restauranger. 2 minuter till tunnelbana och bussar. Måste upplevas på plats.

Hall
Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter samt två klädkammare. Hallen leder in till köket och vardagsrummet. 

Kök & Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Denna sociala planlösning är helt optimal för den som vill få plats med både större matbord och soffdel. Ett otroligt vackert ljusinsläpp får lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna samt höga läget i fastigheten. Gott om förvaring i både över- och underskåpen. Diskmaskin finns också! Vitt kakel med bistrokänsla ovanför arbetsbänken av trä. Vita vackra furutiljor på golv och väggar målade i harmoniska men effektfulla toner. Vardagsrummet rymmer soffhörna för den som önskar och leder in till sovrummet genom vackra pardörrar. 

Sovrum
Även sovrummet har det vackra golvet av furutiljor och väggar i ljus ton. Stort fönsterparti även här med utsikt över himlen. Plats för dubbelsäng. 

Badrum med dusch
Rymligt badrum med kaklade väggar och plastmatta på golv. Stort nog för att man har en duschhörna som man delar av med duschvägg eller draperi.