BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Björknäs

Talluddsvägen 7E

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 4877
  • 2038
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik bostad med gigantisk terrass rakt åt ett soligt västerläge med fri utsikt högst upp på berget mot Skurusundet. Missa inte denna pärla. Här bor du med full radhuskänsla i ogenerat läge. 

Hemtrevlig och ljus bostad med stora fönsterpartier mot en magisk och unik terrass. Terrassen kan nyttjas för att sola och ha trevliga sommarcocktails med vänner och familj. Välkomna till er nya drömbostad.

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam disponering. Uppfräschat och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, spishäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, spisfläkt samt kyl/frys och diskmaskin. Vacker och exklusiv bänkskiva i sten. I köket finns plats för ett mindre matbord vid fönstret. Gott om förvaring och arbetsytor. Generöst vardagsrum med plats för soffa, tv och matsalsbord 4-6 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Terrassen nås från vardagsrummet och är väldigt stor. Terrassen kommer användas flitigt under sommarhalvåret för att avnjuta måltider och tillställningar. Terrassen kan möbleras med stort matbord, lounge möbler och andra stora utemöbler.

Perfekt planerat badrum med plats för tvätt- och torktumlare ovanpå varandra. Snygg vitt tvättställ, spegelskåp ovan med belysning. Dusch inom svängbara dörrar i glas med dusch set och en wc. Ljust klinker och helkaklade väggar i vitt. 

Bostaden har genomgående naturfärgat klinkergolv och vitmålade väggar. Till bostaden hör ett källarförråd och ett matförråd.

Populär förening där även tv och bredband är inkluderat i avgiften. 

- Gångavstånd till bussar som går dygnet runt
- Fantastisk terrass i fritt västerläge
- Vackert och nyrenoverat badrum
- Ett stenkast ifrån skurusundet och den vackra Glasbrukssjön
- Fint skick, bara att flytta in
- Väldigt bra med förvaring