BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Krukmakargatan 73

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 3145
  • 7282
Värdera din bostad

Beskrivning

Vid lugna vackra Tantolunden finns denna välplanerade bostad i en stark och stabil bostadsrättsförening. Lägenheten är i behov av kärlek för att den ska återfå sin forna glans. Möjlighet finns att bygga om lägenheten till en 3:a se alternativ planlösning. Balkong finns inte idag men föreningen har inget emot att det görs en ansökan om att söka bygglov.

Superläge med Tantolunden runt hörnet och samtidigt ett stenkast från Hornstulls puls med restauranger, butiker och kommunikationer så som tunnelbana och bussar. 

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring i en garderob. Från hallen nås även en mycket rymlig klädkammare.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum i västerläge med två franska balkonger som vetter mot lugn gård. Tapetserade väggar och original parkettgolv. Rummet skulle kunna med enkla medel att delas av och göra bostaden till en optimalt planerad 3:a. Se alternativ planskiss i beskrivningen. 

Kök
Generöst kök med gott om utrymme. Köksinredning i vitt med vitt kakel ovanför den vita arbetsbänken. Vidare är köket utrustat med kyl/frys, diskmaskin, elspis samt köksfläkt. Stor matplats med utrymme för 5-6 sittande gäster. 

Badrum
Badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Utrustat wc, tvättställ, spegelskåp samt badkar. 

Sovrum
Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler eller arbetsplats om så önskas. Fönstret vetter i väster mot en lugn trevlig och prunkande gård.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Övrigt
Denna bostad säljs på uppdrag av Bostadsrättsföreningen Zinken.