BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollarevägen 4, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • 4.250.000 kr / Såld

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad med hög takhöjd i en lugn och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad med stora fönsterpartier mot en magisk och unik terrass med upplåten mark till bostaden. Terrassen kan nyttjas för att grilla och ha trevliga sommarcocktails på. Välkomna till er nya drömbostad.

Bostaden är vackert klädd i stilrena materialval med en optimal planlösning med två sovrum där master bedroom är väldigt generöst, går att göra ett till sovrum i vardagsrummet se planritning. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Välplanerade sovrum med plats för säng, klädförvaring och skrivbord. Generöst och stilrent kök som är perfekt för den matglade med en praktisk och trivsam köksö. Köket är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt samt två stycken kyl/frys och en diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsytor i tjusig sten. En naturlig matplats längs ljusinsläppet med plats för stora sällskap och möjlighet att förlänga matbordet för ännu större bjudningar. Den stora terrassen och den upplåtna marken nås från vardagsrummet/köket. Terrassen kommer användas flitigt under sommarhalvåret och varför inte sätta igång grillen en vinterdag för att avnjuta måltiden i den vackra bostaden. Terrassen kan möbleras med stort matbord, lounge möbler och andra stora utemöbler.

Perfekt planerat badrum med tvätt- och torktumlare med arbetsbänk och överskåp ovan. Snygg vit kommod med förvaring, spegel med belysning ovan. Dusch inom svängbara dörrar i glas med dusch set och en wc. Ljust klinker och helkaklade väggar i en ljus grå ton. Badrummet har skön komfortgolvvärme.

Bostaden har genomgående klassisk stavparkett som passar perfekt i bostaden med dess ljusinsläpp och höga takhöjd. Vitmålade väggar. Takhöjd om ca 2,7 meter som ger en fantastisk luftig känsla. Till bostaden ingår ett källarförråd.

- Stenkast från vackra Skurusundet
- Upplåten mark med bostaden
- Fantastisk terrass 
- 2,7 meter i takhöjd
- Vackra promenadstråk i närområdet
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Bara att flytta in