BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Riksby

Synålsvägen 4

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 6541
  • 3580
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till ett boende med enorm potential beläget i hjärtat av Riksby på soliga och trevliga Synålsvägen. Här bor man med fantastiska sällskapsytor, ett välplanerat kök med goda ytor och helkaklat badrum, rymliga sovrum och en balkong ut mot grönska och lugn. Det fördelaktiga läget gör lägenheten extra ljus och skapar rymd. Rofyllt och centralt, med goda kommunikationer i närområdet. Genomgående goda förvaringsutrymmen i hela lägenheten. Stabil förening med god ekonomi och de stora renoveringarna gjorda. Föreningen har tillgång till bokningsbara tvättstugor samt drop-in möjligehter, gym och bastu.

Trivsamma Riksby erbjuder det mesta. Till tunnelbanan tar du dig dörr till dörr på några minuter. Runt hörnet ligger Lillsjön med härliga promenadstråk och utomhusgym. Mataffärer, restauranger med mer i direkt närhet vid Brommaplan. Här finns även kolonilotter, tennisplaner och fotollsplan.

Ett par stationer bort finns även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att finns bussar för lokala transporter.

- Stabil förening
- Ett par minuter till tunnelbanan
- Renoveringschans
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt källarförråd om ca 10 kvm

Varmt välkomna till ett boende med enorm potential! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område nära shoppningcenter, innerstan och grönområden. Lägenheten tillhör en mycket stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning!