BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Norrmalm

Kammakargatan 70, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 5086
  • 1616
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlig 2:a med nybyggd balkong i bästa sydvästläge högst upp i fastigheten! Optimal planlösning och låg avgift. Garageplats går att hyra. Ett oslagbart läge bara ett stenkast från citypulsen men med närheten till såväl Vasastans parker och Odenplan som kommunikationer. Stambytt, stabil och välskött förening. Hörnfastighet med ingång både från Dalagatan och Kammakargatan. Varmt välkommen på visning!

- Nybyggd balkong i sydvästläge
- Högst upp
- Möjlig 2:a
- Stilrena ytskikt
- Låg avgift
- Fräscht badrum med badkar
- Stambytt
- Stabil förening
- Lugnt belägen intill Tegnérlunden men med puls och nöjen ett stenkast bort

HALLEN
Välkomnande hall med god plats för avhängning samt förvaring i form av tre stycken platsbyggda garderober med överskåp. På golvet ligger en fin parkett i original och väggarna är målade i vitt.

BADRUMMET
Stilfullt, helkaklat badrum i vitt med grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med: badkar, handfat, badrumsskåp med belysning, wc samt handdukstork.

KÖKET
Stort, socialt kök med mycket gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och lådor. Det vackra originalköket har renoverats med varsam hand. Den maskinella utrustningen består av gasspis (rostfri), fläkt (rostfri) samt kyl/frys. Golvet går i ett klassiskt svart/vitt mönster och väggarna är vita. Invid fönstret finns skafferiet i original kvar. Gott om plats för matbord framför det vackra fönstret med en bred fönsternisch i massiv sten.

RUMMET
En stor och luftig yta med ett generöst och härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet med breda fönsternischer i massiv sten. Här finns god plats för såväl soffgrupp som TV-möbel och en smart sovalkov som rymmer en dubbelsäng. På golvet ligger det fina parkettgolvet i original. Genom stora dubbeldörrar nås lägenhetens härliga balkong i sydvästläge.