BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 2

  • 3 rum och kök
  • 72.5 kvm
  • 4.980.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna smakfulla och perfekt planerad 3:a med stor balkong med både eftermiddagssol och underbar sjöutsikt. Bostaden är högt belägen med ostört läge och har stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt. Här finns även utgång till en stor balkong som man med fördel kan njuta av eftermiddagssolen och den fridfulla utsikten över sjön Trekanten med takåsarna i bakgrunden. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi. Föreningen sänkte avgiften med 15% i Januari. I december 2017 samt augusti 2018 fick alla medlemmar dessutom en avgiftsfri månad.

Ni får inte missa poolen på föreningens innergård med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är direktaccess till dynamiska Liljeholmstorget med gallerians 90 butiker och Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan ligger ca 50 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum i  öppen planlösning till köket. Rummet har gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Stora generösa fönsterpartier medför rikligt med ljusinsläpp och skapar härlig rymd.

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor balkong med storslagen utsikt över sjön Trekanten. Balkongen ligger med bästa solläge med sol hela eftermiddagen. Här kan med fördel njuta av sommaren i ostört läge mot innergården och njuta av utsikten. Entréterrassen - Milsvid fri utsikt
I anslutning till entrén har man en egen yta av den gemensamma terrass som man kan nyttja. Här finns plats för stolar med bord eller mindre lounge möbler. Läget är det bästa med milsvid fri utsikt i direkt söderläge. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor via massiv bänkskiva.  Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn. Allt i rostfritt, påkostat och från Siemens. 

Sovrum 1 - Luftigt och ljust
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng och extra garderober eller arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge med stora fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och tilltalande utsikt över takåsar. 

Sovrum 2Ostört läge
I anslutning till vardagsrummet ligger ett rymligt sovrum med fönster utmed lugn innergård. Rummet passar perfekt som barnrum eller arbetsrum med plats för både enkelsäng och arbetshörna. 

Badrum - Smakfull och påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkt grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, stor kommod, handdukstork, stor spegel samt dusch med skjutbara duschväggar i glas. I badrummet finns även separat tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Hall - Rymlig och välkomnande
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett härligt sätt. I hallen finns bra avhängningsytor och gott om förvaring i form av en 4st inbyggd garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd.