BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka- Storängen

Lovehusen - John Lodéns väg 20, A-J

  • 6 rum och kök
  • 144 kvm
  • 7.695.000 kr /accepterat pris

Beskrivning

LOVEHUSEN

 

Besök projekthemsidan på www.lovehusen.se för bostadslista och mer information.

 

Unikt parhusprojekt i underbara Storängen.

 

Med respekt för områdets karaktär har arkitekt Love Arbén skapat 5 unika parhus fördelade på 10 hem. Här är det enkelt att leva med både närhet till staden såväl som skärgården och de oändliga grönområden som Nacka erbjuder. Husen är generösa och utformade med tidlösa material och eleganta lösningar. Här finns något för alla.

 

Inflytt hösten 2020.

 

ENTRÉPLAN

Välkomnande hall med magnifik takhöjd hela vägen upp till nock. Vackert kalkstensgolv och god förvaring. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier och altandörrar mot uteplatsen i söder. Ljust och stilrent kök som sobert smälter in i rummet. Bänkskiva och stänkskydd i grå kalksten samt praktisk diskho med inbyggd avfallskvarn. Genomgående vacker ljus ekparkett. Här finns gott om plats för möblemang och umgänge. Intill hallen finns badrum i kalksten med dusch och fönster samt mindre sovrum/arbetsrum.

 

PLAN 2 & 3

Den arkitektritade trappan leder upp till husets mellersta plan. Här finns tre utmärkta sovrum varav ett större hörnsovrum med generös förvaring. Stort badrum i kalksten med inbyggnadsbadkar samt tvätt och tork med praktisk stenbänkskiva och förvaring.

 

Trappan leder vidare upp till det stora vindsrummet med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds flera möjligheter till disponering och en fantastisk utsikt över Storängen.

 

FAKTA

- Unikt parhusprojekt i Storängen.

- Genomgående tidlösa och exklusiva materialval.

- Flexibel planlösning med vindsrum.

- Vacker kullerstensbelagd innergård med körsbärsträd samt eget förråd och cykelrum.

- Privat uteplats i söder.

- Parkeringsplatser med elstolpar, separat debitering.

- Omedelbar närhet till förskola.

- Mycket goda kommunikationer i form av Saltsjöbanan och bussar.

- Några minuters promenad till Nacka forum och kommande tunnelbanestation.

- Bostadsrättsförening Lovehusen äger fastigheten Sicklaön 40:4.

- Projektet genomförs i samarbete med välrenommerade BoroHus.

- Inflytt sommaren 2020.

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 6 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Våningsplan 3 våningar. Föreningen BRF Lovehusen.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 7.695.000 kr /accepterat pris. Månadsavgift 5 952 kr (sophämtning ingår).

Driftskostnad

Totalt 2 075 kr/mån (24 900 kr/år) varav värme 542 kr/mån, el 542 kr/mån, vatten/avlopp 242 kr/mån, försäkring 250 kr/mån, övrigt 500 kr/mån. Antal personer: 4. Driftkostnaderna är uppskattade. Under posten övrigt ingår TV/Bredband/Telefoni.

Områdesbeskrivning

Kruxet med områden som Storängen brukar vara att dem är otillgängliga. Att de ärvs i generationer eller att hemligheten stannar mellan några få förtrogna. Just därför är Lovehusen i Storängen en unik möjlighet. Här lever du i en tradition av kvalitet och i en tidlös miljö. Samtidigt har du chansen att göra något eget av det och leva ett väldigt modernt liv just här.

Lovehusen tar hänsyn till den unika naturen, Storängens unika arkitekturskatt och närområdets tidlösa kvaliteter. Men Lovehusen är inte ett försök att omfamna nostalgin. Istället har arkitekt Love Arbén inspirerats av nybyggarkänslan och kvalitetsmedvetenheten som var centrala när området först bebyggdes.

Storängen och dess närområde är en plats som verkligen ska och måste upplevas. Storängen, Sickla-ön och hela det östra Stockholmsområdet är både otroligt omedelbart och fullt av små hemligheter. Naturen slår dig direkt och närheten till skärgård och bad blir säkert utgångspunkten för dina första små utflykter. När du sedan tar dig lite längre bort slås du av att avstånden är korta och upptäckterna oändligt många. Här kan du jogga runt Järlasjön, åka skidor i Hammarbybacken eller hoppa på cykeln för en kort utflykt till Sicklas shoppingkvarter.