BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Långholmsgatan 21

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 5087
  • 2363
  • 4773
Värdera din bostad

Beskrivning

Väldisponerad lägenhet med exceptionellt bra läge precis vid Hornstull. Hela lägenheten är precis nymålad och det finns många detaljer som är bevarade från byggåret. Perfekt utgångspunkt för den nya ägaren att skapa sig sitt drömboende.

Hall
Du välkomnas till lägenheten av en rymlig hall. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder där valmöjligheterna är många beroende på om du föredrar en hatthylla eller garderober. I direkt anslutning ligger både badrum samt gästtoalett. Gott om förvaring via en garderobsvägg med inte mindre än tre väggfasta dubbelgarderober med tillhörande överskåp.

Badrum samt gästtoalett
I angränsning till hallen ligger badrummet som har badkar, handfat, badrumsskåp, handdukstork och wc. Kaklade väggar och våtrumsmatta. Förberett för tvättmaskin. Vägg i vägg med badrummet ligger en gästtoalett med handfat, badrumsskåp och wc.

Kök
Till vänster om hallen ligger köket i bevarad retrostil. Gott om förvaring i köksskåp med gula original köksluckor. Utrustningen består av spis med tillhörande ugn, spisfläkt, kyl samt frys. Matplatsen är trevligt placerad vid fönstret, som vetter mot föreningens innegård.

Sovrum
Mot föreningens lugna innergård ligger bostadens båda sovrum. Båda har vitmålade väggar samt linoleummattor på golven.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum där man får plats med både soffa och matsalsmöbel om så önskas. Ljuset skiner in över vitmålade väggar och ekparkettgolvet i original. Här finns även utgång mot balkongen med utsikt över Hornstull.