BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rönninge

Rönningevägen 2B

  • 2 rum och kök
  • 39.5 kvm
  • Såld

Beskrivning

För dig som fyllt 50 år! Fantastisk hörn 2:a med enorm balkong på 15 kvm, högt i tak och utsikt över sjön och villorna nära Rönninge station. Egen parkeringsplats med elstolpe precis utanför dörren. Låg avgift. Helkaklat badrum.

Hall
Välkomnande hall med ljusinsläpp och uppsikt över hela lägenheten. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Fantastiskt rum i öppen planlösning med köket, stora fönster, högt i tak och fin utsikt. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord. Utgång till balkongen.

Balkong
Generös balkong på hela 15 kvm med utsikt över sjön och gamla fina villor. Här finns plats för både middagsbord, loungemöbler och planteringar. Syd/sydväst.

Kök
Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Utrustat med spishäll, ugn, fläkt, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och dubbel ho. Bänkskiva i trä (sliten) och grått kakel ovan. Vita skåpsluckor (slitna och behov av om lackering). Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Väderstyrd markis vid fönstret.

Sovrum
Trivsamt sovrum med fönster åt två håll. Plats för dubbelsäng och byrå. Rummet är 3,7*2,3 meter. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Två garderober och ett städskåp.

Badrum
Kvadratiskt och rymligt badrum med helkaklade väggar och golv. Utrustat med WC, badkar, tvättställ, badrumsskåp, handdukstork och linneskåp. Förberett för tvättmaskin.

Övrigt
Hela lägenheten har ekparkett på golvet som är behov av slipning och tapetserade väggar som är i behov av omtapetsering.
Lägenheten är klassad som en 1:a i föreningens register. 

Förråd
Ett förråd placerat på samma våningsplan som lägenheten ingår i överlåtelsen.