BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollareslingan 26, 8 tr

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • 2.750.000 kr / Såld
  • 362

Beskrivning

Flytta in i helt nytt, redan idag! Trevlig och ljus tvåa med fönster i två väderstreck. Balkong i högt och fritt läge med utsikt över Lännerstasundet. Genomgående vitmålade väggar och mattlackat parkettgolv av ek. Generös takhöjd om 2,6 meter. I huset finns föreningens stora takterrass med bastu och relaxavdelning.

Kök i vinkel från Vedum. Vita skåpsluckor, mörk bänk- skiva och rostfria handtagsbeslag. Rostfri ugn och mikro. Helintegrerad kyl/frys samt diskmaskin. Induktionshäll med integrerad spisfläkt ovan.

HALL
Hall med klinkergolv, garderob och plats för hatt- hyllan.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med utrymme för både matplats och soffgrupp. Stort ljusinsläppande fönsterparti och utgång till lägenhetens balkong. Rymlig balkong med högt läge och vacker vy med sjöutsikt.

SOVRUM
Sovrum med fönster i två väderstreck och två garderober. Plats för dubbelsäng.

BADRUM
Badrum med vackert klinkergolv och kaklade vita väggar. Komfortgolvvärme och handdukstork. Tak- dusch med duschväggar i klarglas. Handfat i förvaringskommod. Spegelskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva samt förvaringsskåp ovan arbetsytan.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör nyttjanderätten av ett ca 3,5 kvm stort förråd.

På samma våningsplan som lägenheten finns ett stort cykelförråd och ett barnvagnsrum.

Två våningar upp i huset finns en av föreningens två gemensamma stora takterrasser med plante- ringar och utemöbler. I anslutning till denna takterrass finns bastu och relaxavdelning. Den gemensamma takterrassen på hus 1 får förutom grönska och utemöbler även ett växthus. Föreningen har också ett gemensamt styrelserum som även kan användas som övernattningslägenhet.