BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Solberga

Folkparksvägen 182

  • 3 rum och kök
  • 75.5 kvm
  • 3.195.000 kr / Såld

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Mycket trevlig lägenhet om 3 rum och kök, belägen i en omtyckt förening med låga avgifter! Trevlig planlösning med öppna sällskapsytor och två bra sovrum. Från vardagsrummet nås en inglasad uteplats som blir till ett extrarum under sommarhalvåret.

Här bor du med ca. 5 min promenadavstånd till Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud och bra allmänna kommunikationer.


Uteplats 
Den inglasade uteplatsen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Att uteplatsen är inglasad gör dessutom att den går att nyttja större delen av året. Här kan du möblera med en utemöbel och en massa växter för att skapa en grön oas. Bra placering intill kök och vardagsrum. 

Vardagsrum 
Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och öppen planlösning mot köket, vilket resulterar i trevliga umgängesytor. Här finns plats för en större soffa, TV-möbel och en läsfåtölj. 

Kök 
Ljust kök med gott om skåpförvaring och bänkyta. Intill fönsterpartiet finns möjlighet att duka upp ett matbord för familj och vänner. En trevlig detalj är det smala fönsterpartiet med utsikt över uteplatsen. 

Sovrum 1 
Bostadens största sovrum nås i anslutning till hallen. Ljust rum med plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns plats för garderober. 

Sovrum 2 
Bostadens andra badrum nås också i anslutning till hallen. Här finns plats för en säng, nattduksbord och ett skrivbord. 

Badrum
Badrummet går i en klassisk färgskala och är bl.a utrustat med härlig golvvärme. Längs ena väggen finns en praktisk bänk med skåpförvaring under samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns också dusch, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp med belysning.

Hall
Välplanerad hall med plats för hatthylla och spegel. Här finns också två garderober. Lite längre in i bostaden finns en klädkammare som rymmer mycket i klädväg. För de ting som inte får plats i klädkammaren så kommer det externa förrådet till användning som är placerat i grannförenings källare.