BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Toffelbacken 29

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • 2.320.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Mycket välplanerad i toppskick, Toffelbackens bästa 2a - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en effektiv planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett påkostat badrum och även kök i absolut toppskick - verkligen en bostad i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med en bra atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande skogsparti och solens strålar under stora delar av dagen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Snyggt stambytt badrum med helkaklade väggar och golv i sobert grå färg. Påkostat och verkligen sober inredning - modernt och fint helt enkelt! Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. Vill man få plats med tvättpelare skulle man kunna öppna upp mot kökets skafferi. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök från 2018 med fokus på matlagning. Yteffektivt var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken kan verkligen briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM
Rofyllt sovrum utan insyn. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns två garderober. Ekparkett och målade väggar.  

HALL
Välkomnande generös hall var det finns bra med avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av fyra garderober.  Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.