BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 9

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 8155
  • 1614
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan ute till försäljning! Nu äntligen finns denna mycket välplanerade och fina 2a ute till försäljning med en mycket väldisponerad planlösning. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, balkong i söderläge och en fantastiskt utsikt över Saltsjön och den Kungliga Djurgården. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer in till City. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhägningsmöjligheter och gott om förvaring i form av flertalet inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och bekanta. Vardagsrummet är lättmöblerat och här får man enkelt plats med större soffgrupp, tv möbler samt annat möblemand. Från vardagsrummet når man balkongen som ligger belägen i bästa söderläge, med sol hela dagen. Balkongen rymmer utegrupp och gröna växter. Trevlig utsikt ner mot den grönskande innergården.

Köket är rymligt med mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här ryms även en stor matplats för större sällskap. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll/ugn, kyl/frys och diskmaskin. Stort sovrum med generösa ytor för störrre dubbelsäng och annat möblemang. Fantastisk utsikt mot Kungliga Djurgården och Saltsjön att vakna upp till varje morgon. Fräscht badrum med dusch, wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare och vädringsfönster.

 

- Fantastisk utsikt över Saltsjön och Kungliga Djurgården.

- 2a med optimal planlösning och balkong i bästa söderläge.

- Ett stenkast från Stockholms City. Gå och cyckelavstång till Södermalm.