BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gustavsberg Porslinskvarteren

Maja Snis gata 8, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 4119
  • 2091
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade 3:a med stor balkong i härliga Gustavsberg. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, stor balkong i sydvästläge och ligger i ett mycket centralt läge i Porslinskvarteren som har en gedigen historia som möter modern arkitektur.

Gustavsberg är en idyllisk hamn- och bruksstad. Här finns alla de fördelar som finns i en småstad med dess närhet till service, natur och hav, samtidigt som storstaden ligger på bekvämt avstånd. Porslinskvarteren bygger vi i kärnan av bruksorten Gustavsberg. Här finns ett stolt porslinsarv som kvarteren knyter an till i både namn och utformning.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av inbyggda garderober och stor klädkammare. Från hallen når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer allt från större soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang för flertalet gäster. Från vardagsrummet kommer man ut till den stora och härliga balkongen som ligger belägen i sydväst, med sol hela dagen och kvällen. Här kan man njuta av solen bästa timmar. Balkongen har generösa ytor och här får man enkelt plats med större sittgrupp och gröna växter. Köket är mycket smakfullt från Marbodal med ljusa skåpsluckor och bänkskiva i laminat. Köket erbjuder mycket goda arbets, samt förvaringsmöjligheter. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, induktionshäll/ugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Alla vitvaror är från Siemens.

Bostaden har även två stora sovrum där båda rymmer dubbelsäng, skrivbord och garderober. Badrum i tilltalande ljusa färger med bra förvaring av skåp. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

- Välplanerad 3a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

- Stor balkong belägen i sydvästläge.

- Två stora sovrum.

- Mycket bra förvaring i form av garderober, stor klädkammare och rymligt källarförråd.

- Direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till City.