BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjustgatan 4, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 7265
  • 7423
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och otroligt välplanerade minitvåa belägen högst upp i huset på våning 6 med stor balkong och fri utsikt i sydvästläge. Tidsenliga funkisdetaljer, härlig takhöjd som skapar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp från de spröjsade fönstrena i original. Om hörnet från Rosenlundsparken på lugn återvändsgata ligger denna lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Ett komplett hem att kunna flytta in direkt i som passar både för paret och singeln!

Väl inne i lägenheten möts ni av en trevlig hall som öppnar upp direkt mot resten av lägenheten. Gott om plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i klädkammare. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Rakt in från hallen ligger det stilrent renoverade köket med gott om yta och förvaring bakom vita skåpsluckor i fullhöjd. Komplett maskinpark av hög kvalitet och en social köksö som öppnar upp mot vardagsrummet. Vita väggar med inslag av fondtapet och praktiskt klinkergolv.

Vidare in finner ni det generösa vardagsrummet där ni får plats för både soffgrupp, mediamöbel och matplats invid fönstret. Garderobslösning som inrymmer gott om förvaring. De stora fönsterpartierna släpper in ett härligt ljus och fri utsikt över takåsar och grönska. Rofyllt sovrum med plats för 140 cm säng. Från sovrummet når ni balkongen som vetter i sydvästläge vilket sommartid ger sol från lunch och hela eftermiddagen / kvällen. Här har ni en generös yta att möblera upp och njuta av sommarens soliga dagar. Badrummet är även det renoverat och helkaklat i stilrent utförande med handfat, kommod, WC, takdusch och vikbara duschväggar. Här finns även golvvärme installerad och förvaring i väggskåp.

Lägenheten är belägen på lugn återvändsgata intill Rosenlundsparken, i mysiga kvarter med närhet till pulsen! Oavsett om du lockas av Söders pulserande nöjesliv, kulturlivet kring Götgatan eller shoppingen i SOFO, finns allt du vill ha strax utanför porten. Utmärkta kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder! Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet - tillträde omgående möjligt!

- Ljus och trivsam minitvåa med balkong högst upp i huset med toppenläge på Söder - tillträde möjligt omgående!
- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterpartier i original som släpper in gott om ljus
- Stilrent renoverat kök, komplett med samtliga vitvaror och social köksö
- Helkaklat badrum med vikbara duschväggar och golvvärme
- Balkong i sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen
- Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda och 5 återstående hyresrätter (dolt kapital)
- Rofyllt belägen på återvändsgata intill lummiga Rosenlundsparken, men med puls och nöjen lättillgängligt och nära
- Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer endast minuter bort