BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjöstaden

Elkabelgatan 5

  • 5 rum och kök
  • 116 kvm
  • Såld
  • 7610
  • 2208
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden 
Nu äntligen finns en 5:a till salu som dessutom stoltserar med ett högt och fritt läge!
Attraktivt läge i nya Älvsjöstaden och populära Brf Entrékvarteret. Den större delen av bostaden ligger högst upp i huset, vilket blir extra påtagligt ute på balkongen. Ljuset och solen flödar in genom fönsterpatierna vilket i kombination med de ljusa färgvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem. 
De fyra sovrummen är samtliga rymliga och ligger i nära anslutning till de två badrummen. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket fortfarande är den layout som föredras av de allra flesta. Två badrum med duschmöjligheter underlättar vardagen för familjen. 

Strax utanför dörren på hörnet finns populära restaurangen Texas Longhorn. Ytterligare några steg bort finns en sushirestaurang. Ca 3 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, där finns bl.a en välsorterad mataffär, cafeér, restauranger, florist, frisörer, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller kommunala färdmedel, med pendeltåget tar det strax under 10 minuter till Stockholm C. 

Flera omtyckta förskolor- och skolor finns i området, intill Älvsjöstaden finns t.ex Engelska skolan. 

Vad gäller natur så finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen på nära avstånd. Älvsjöskogen har upplysta motionsspår, på vintern görs spåren i ordning för skidåkning. Varma sommardagar är Långsjön ett bra utflyktsmål. 


Balkong 
Från vardagsrummet nås den underbara balkongen, det höga och fria läget gör att den blir till en privat oas där man gärna umgås med familj och vänner under sommarhalvåret. Här skiner solen från tidig dag till solnedgång. Plats finns för en loungegrupp eller ett matbord med stolar och självklart en massa växter.

Vardagsrum 
Det här är ett riktigt sällskapsrum, speciellt med den öppna planlösningen mot köket. Från fönsterpartierna på rad så flödar solen in och du bjuds samtidigt på vidströckt utsikt över omgivningarna. Förutom en stor soffgrupp så finns plats för soffbord, TV-möbel, bokhyllor och en läsfåtölj. 


Kök 
Köket är inte bara snyggt utan även praktiskt utformat i vinkel. Vita släta köksluckor och ljust kakel bryter av fint mot den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. 
I anslutning till köket finns utrymme att duka upp ett matbord för många middagsgäster. 

Sovrum 4
Närmast vardagsrummet är det här trevliga sovrummet beläget, fritt från insyn och med utsikt över balkongen. Plats finns för säng, nattduksbord och en byrå. I anslutning till sovrummet nås en klädkammare. 

Badrum 1
Bostadens största badrum är utrustat med badkar, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk med väggskåp, här finns också tvättmaskin och torktumlare. Smakfull färgskala med mörkt klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. 

Badrum 2 
Det mindre badrummet har handfat med kommod, badrumsskåp, WC och en dusch med vikbara väggar. Även här en smakfull färgkombination med mörkt klinker och ljust kakel. 

Sovrum 3 
Bostadens största sovrum vetter mot den lugna innergården. Här finns gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Längs ena väggen finns garderober med skjutdörrar. 

Sovrum 2
Även det här sovrummet har ett rofyllt läge med utsikt över innergården. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord.

Sovrum 1 
I anslutning till hallen är det här rymliga sovrummet beläget som även det vetter mot innergården. Här kan du möblera med säng, nattduksbord och skrivbord.

Hall
Hallen är alldeles lagom stor och är utrustad med en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas. För de kläder och prylar som inte ryms i garderoberna och klädkammaren så kommer det externa förrådet till användning.