BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 319

  • 4 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Kvadratsmart 50-tals pärla på första våningen med balkong högt över marken. Retrodetaljer såsom beslag, parkettgolv och teakdörrar. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin och extra gäst WC. Mycket trivsam planlösning. Nära centrum med affärer och t-bana.

Hall
Välkomnande hall med uppsikt över stora delar av lägenheten. Gott om inbyggd förvaring i en garderob och ett linneskåp. Fin originalhatthylla med hattkrokarna kvar. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Säkerhetsdörr. 

Kök
Trivsamt parallelkök med gott om förvaring i moderna lådor och skåp. Utrustat med kyl/frys (2017), induktionsspis (2018), fläkt och dubbel ho i rostfritt. Matplats för fyra personer invid fönstret. Linoleum på golvet och målade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Vardagsrum
Rymligt rum med fina spröjsade stängningsbara teakdörrar. Här finns plats för soffgrupp, tv-bänk och matsalsbord. Ekparkett i holländskt mönster och tapetserade väggar. Utgång till balkongen. Fin fönsterbänk i sandsten.

Balkong
Mysig balkong högt upp från marken. Här finns plats för sittgrupp och planteringar. Matta på golvet. Östläge.

Sovrum 1
Mindre rum med egen WC perfekt som tonårsrum. Plats för enkelsäng, sängbord, byrå och skrivbord. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Sovrum 2
Kvadratiskt och lättmöblerat rum för dubbelsäng, sängbord och byrå. Optimal förvaring i en platsbyggd garderobsvägg. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Sovrum 3
Mindre rum perfekt som barnrum eller hemmakontor. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Badrum
Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med WC, handfat, badrumsskåp med belysning, handdukstork, dusch och tvättmaskin.

WC
Stambytt och modern WC utrustat med WC, spegel, badrumsskåp och handfat. Klinker på golvet och målade väggar.

Förråd
Ett källarförråd och en matkällare ingår i överlåtelsen.