BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen - Bandhagen

Sjösavägen 69

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Nyrenoverat badrum
- Två bra sovrum
- Balkong i sydväst
- Gott om förvaring
- Nära skola

Hall/entré
Välkomnade och möblerbar hall med säkerhetsdörr, snyggt klinkergolv och vitmålade väggar. I anslutning till hallen finns ett kapprum med hatthylla och garderober för ytterligare förvaring.

Badrum 
Vid hallen ligger det stora totalrenoverade (2015) badrummet. Vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med tillhörande golvvärme. I badrumsinredningen ingår: dusch med praktiska vikväggar, handfat med tillhörande förvaringslådor, spegel och wc. Förberett för tvättmaskin. Stort fönster för härligt ljusinsläpp samt vädring samt ett inbyggt högskåp för förvaring.

Kök
Till vänster om hallen ligger det trivsamma köket.  Utrustningen består av gasspis, elugn, rostfri fläktkåpa, diskmaskin och kyl/frys. Ovan arbetsbänkarna i trä sitter ett snyggt kakel i härlig grön nyans. Utmärkt förvaring i köksskåpen med ek/frostade glas luckor. Ifrån matplatsen som rymmer cirka fem personer har man en trevlig utsikt över skolan. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv.

Vardagsrum
Lättmöblerat vardagsrum, här finns bra plats för såväl soffa som tv möbel och matsalsbord. Det stora vackra fönsterpartiet har en bred fönsternisch i sten och på golvet ligger en fin ekparkett i original. Det är ifrån vardagsrummet man finner utgången till den underbara balkongen med utsikt över föreningens lummiga gård.

Sovrum 
Till höger om hallen ligger lägenhetens ena sovrum med laminatgolv och målade väggar i en vacker grön nyans. Rummet är lättmöblerat och rymmer en dubbelsäng samt övrigt möblemang efter behov.

Sovrum
Bredvid vardagsrummet ligger det andra sovrummet med laminatgolv och vitmålade väggar. Det finns väggfasta garderober med tillhörande överskåp samt en fristående garderob med vita skjutdörrar som ingår i köpet. Gott om plats för både säng och övrigt möblemang.