BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Marinstaden - Nacka

Marinstadsvägen 5, vån 4

  • 4 rum och kök
  • 115 kvm
  • Såld
  • 8548
  • 11218
Värdera din bostad

Beskrivning

Här presenteras ett boende utöver det vanliga på en av Nackas bästa waterfront-adresser med två stora balkonger som snarare är terrasser, en mot vattnet (7*2,4m) där man kan njuta av kvällssol och härliga solnedgångar, den andra i söderläge (15*1,8m) mot skog och natur! Ett vattennära boende mellan staden och skärgården i en privat oas med egen båtplats utanför porten och garageplats som nås med hiss.

Läget direkt vid vattnet är svårslaget. Byggnaden är utformad så att frukost- och lunchsolen träffar baksidans balkong medan sjösidans balkong badar i en mild, varm kvällssol. Inredningen i bostaden präglas av ett övergripande lugn med sobra färgval, karaktärsfulla material av hög kvalitet, distinkta designinslag och en mycket funktionell och flexibel förvaring. Ett gråpigmenterat ekgolv i enstav och förvaringen i hall och sovrum är exempel på inredningens höga kvalitet. Badrummen har en varm, balanserad känsla. Golv och väggar har klätts med granitkeramik i kombination med gråmålat tak och övre väggparti.

Huset i Marinstaden är arkitektritat av Thomas Sandell och beläget i en rofylld havsvik intill Kvarnholmen. Alla detaljer är noga genomtänkta för att du ska få en nära kontakt med vattnet och naturen som omger byggnaden. Här kan man verkligen koppla av och njuta av en aktiv livsstil. En separat brygga leder ut till föreningens privata kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, pentry och ett vardagsrum/matrum. Från bastun nås en stor terrass. Det finns även en stor takterrass i huvudbyggnaden som är gemensam.

Att bo i Sjöhuset är den perfekta kombination av permanentboende och sommarhus. Du har båtplats utanför huset och bilen i garaget med hiss direkt upp till bostaden. Dessutom så nära till City, Sickla Köpkvarter och Nacka Forum.

Till lägenheten hör ett förråd på entréplan som är ca 4 kvm med högt i tak (ca 3,5 meter i takhöjd) med möjlighet till Elfa-system på höjden.

Varmt välkommen på visning - fyll gärna i en intresseanmälan direkt i annonsen inför visning!