BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollarevägen 57

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 10749
  • 1689
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna otroligt smart planerade 2:a i rakt söderläge! Med bara 50m ner till vattnet där badplats, båtbryggor och restauranger för närvarande byggs.

En välplanerad lägenhet som med 2,60 m i takhöjd, ett genomgående vitlaserade parkettgolv med golvvärme, ljusa väggar och stora fönsterpartier ger ett härligt ljus till hela lägenheten. 

Här erbjuds ett hem med exklusivt kök, komplett badrum med tvätt och torkmöjligheter, ett stort sovrum med inbyggda garderober. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till vardagsrum/kök nås balkongen med vacker utsikt och sol hela dagen. Genomgående golvyta utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger ett tåligt golv med naturlig känsla. Golvvärme finns i kök/ vardagsrum, sovrum och i badrummet.

Föreningen erbjuder tre gemensamma takterrasser, övernattningslägenhet samt relaxavdelning med bastu. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

Här finner ni det moderna hemmet där stad möter skärgård!