BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 103

  • 1 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 5053
  • 3974
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor 1:a om 37 kvm med en låg avgift på bara 1.977 kr/mån, belägen i lugnt och trevligt område, endast 5 min från Högdalens T-bana. Lägenheten är perfekt som första boende - Här blir man bortskämd med en mycket trivsam planlösning. Smakfull och underbar lägenhet med ljusa ytskikt och öppna ytor, där det är lätt att umgås. Lägenheten har ett generöst allrum med naturlig sängdel och en fransk balkongen som ger en härlig känsla. Köket är stilrent och har bra förvaring i över- och underskåp samt matplats för 2-4 personer. Stambytt och renoverat badrum med dusch, wc och handfat med kommod. Med ingång från föreningens välskötta och lugna innergård når vi denna trevliga bostad, i och med att lägenheten ligger på första våningen har man smidig access till den mysiga innergården, vilket ger ett stort mervärde. Stabil och lågt belånad brf med de stora renoveringarna gjorda. Här finns både förråd och gym. Gott om fria parkeringsplatser alldeles utanför dörren. Snabbt tillträde är möjligt!

Här flödar ljuset in från stora fönster och det är inte svårt att förstå varför området har blivit så omtyckt med sitt citynära läge, goda kommunikationer samt sitt stora utbud av restauranger, cafeér, butiker och övriga nöjen. Här hittar du bland annat ICA, MatDax, Coop, Lindex, Dressmann och Kicks. Dessutom finns bank, apotek och systembolag.
På någon minuts promenad bort ligger tunnelbanans gröna linje (19) som tar dig till slussen på 16 minuter. Flertalet busslinjer till stora delar av söderort avgår även härifrån.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!