BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Rosenlundsgatan 32A, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 116 kvm
  • Såld
  • 7846
  • 3796
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en påkostad och stilren lägenhet med en genomtänkt layout som tillfredsställer de som har högt ställda krav på sitt boende. Lägenheten har en stor härlig terrassliknande balkong om hela 13 kvm som är belägen mot lugn och trevlig gård. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden är mycket rymlig och här finns exceptionellt bra förvaringsmöjligheter via flertalet rymliga garderobsväggar och en stor lyxig walk in closet. Ett praktiskt boende att trivas i året om med garage i huset. 

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Kök - Njutning och umgänge
Toppfräscht Marbodalkök med generösa ytor och plats för stora sällskap där fokus ligger på njutning och umgänge. Högkvalitativ maskinell utrustning från Husqvarna. Här finns alla tänkbara bekvämligheter såsom helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro samt dubbla kyl/frysar.

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en trevlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till lägenhetens terrassliknande balkong som ligger i soligt västerläge. Köket och vardagsrummet har delvis kontakt vilket skapar en skön harmoni med stora sociala ytor.

13 Kvm balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus med gott om plats för både matplats, loungemöbler, solstolar och planteringar. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Här bjuds man på sol från strax före lunch till tidig kväll. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. 

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre bra och möbleringsvänliga sovrum där inget av rummen gränsar mot varandra. Samtliga sovrum har mycket god möblerbarhet och rymmer såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Sovrum 1 - Nås från köket
Rymligt rum om hela 16 kvm med gott om förvaring via en garderobsvägg.

Sovrum 2 – Nås från vardagsrummet
Mysigt rum om 15 kvm med fönster mot den terassliknande balkongen och gott om förvaring via garderobsvägg med skjutdörrar. 

Sovrum 3 - Master Bedroom
Privat avskild del med eget badrum och en intilliggande lyxig walk in closet. Här infinner sig en rogivande stämning som för tankarna till ett mysigt hotellrum.

Lyxig Walk in closet
Underbar walk in closet som verkligen är något utöver det vanliga med sober och exklusiv känsla. Här kan man verkligen ta tid på sig och i avskildhet välja bland säsongens kläder. För den som behöver ett extra rum så kan rummet på ett enkelt sätt konverteras till ett rymligt sovrum.

Dubbla fullt utrustade badrum - Problemfria mornar!
Här får man två badrum för problemfria mornar. Det större badrummet har badkar, tvättställ med tillhörande underskåp, toalett samt ett badrumsskåp. Här finns även utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. Det andra badrummet är utrustat med tvättställ med tillhörande underskåp, toalett, badrumsskåp och dusch med duschväggar i glas.

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en rejäl garderobsvägg med skjutdörrar från golv till tak. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.
 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra och rymligt källarförråd.