BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 24, 5 tr

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • 6.300.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till en härligt ljus familjefyra! Trevligt boende högt upp i huset på 5tr med optimal planlösning. Genomgående med ljusinsläpp från två håll.  Burspråk mot Hammarby Allé. Luftigt vardagsrum med utgång till stor solig balkong mot innergården. Här bor du nära en av Stockholms trevligaste promenader vid kajen och med närhet till kommunikationer och Skanstull med sitt stora shoppingutbud.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den genomgående planlösningen erbjuder ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här finner du ett toppfräscht och modernt kök med perfekt utrymme för matplats för 6-8 sittande matgäster. Vardagsrum med goda sällskapsytor som är delvis öppet mot köket och anslutning till balkongen om ca 6,5 kvm med trevligt läge. Balkongen har perfekt plats med soffgrupp eller matplats samt grill. Tre rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och bra förvaring genom garderober. Två bra badrum en med dusch och det andra med badkar. Badrum 1 är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, kommod, spegel och gott med förvaring genom skåp. Badrum 2 är utrustat med dusch, wc, kommod samt golvvärme.

Engagerad förening med stabil ekonomi där avgifterna inkluderar värme, vatten, kabel-TV (basutbud samt bredband . Fastigheten är belägen i hjärtat av Hammarby Sjöstad med närhet till restauranger, butiker, Hammarby Sjö, tvärbana, buss och färjan till Södermalm och Nybroplan. Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Högt läge på 5tr

- Balkong mot gård med plats för grill & matplats

- Fönster i två väderstreck

- Optimal och genomgående planlösning

- Toppfin med ljusa ytskikt

- Välskött brf med garage