BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Johan Skyttes väg 372

  • 3.5 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 5800
  • 7015
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Eftertraktat läge högst upp i huset med fri parkutsikt och balkong med soltimmar från dag till kväll! Underbar etagelägenhet belägen i en vacker sekelskiftesfastighet. Det höga och fria läget resulterar i ett hem helt fritt från insyn. Vackra spröjsade fönster i två väderstreck tillsammans med den tilltagna takhöjden och den öppna planlösningen gör hemmet riktigt ljust. Nuvarande ägare nyttjar bostaden som en 3,5:a men möjlighet finns att dela av vardagsrummet för att få till ännu ett sovrum.

Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig, en snart grönskande park som nyttjas frekvent under soliga sommardagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. 

Ytterligare guldkorn i närheten är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt restaurangen Rinos Bodega som är belägen i samma byggnad.
 

ENTREPLAN
Hall
Trevlig hall med praktiskt och snyggt klinkergolv. Ekparketten sträcker sig genom alla rum utom hall och badrum. Här finns gott om plats för en hatthylla och förslagsvis en sittbänk. 

Badrum 1
Rakt fram från hallen nås det här stilfulla badrummet som bland annat har ett badkar med tassar och härlig golvvärme. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, väggskåp, tvättmaskin och torktumlare. På motsatt sida finns ett handfat med kommod, badrumsskåp med spegelglas samt en WC.

Sovrum 1
Rofyllt sovrum, fritt från insyn, med ett vackert spröjsat fönster som snart bjuder på utsikt över grönskande trädtoppar! Här finns plats för en säng, nattduksbord och en byrå eller garderober.

Vardagsrum
Det vackra sällskapsrummet har stora spröjsade fönster i två väderstreck som släpper in massor av ljus och sol. Bostadens attraktiva placering högst upp i huset och med utsikt mot parken resulterar i en privat oas utan någon insyn. Under sommarhalvåret har du härifrån utsikt över gröna trädtoppar.
Plats finns för en stor soffa, soffbord, tv-möbel och förslagsvis en läsfåtölj.

För den som är i behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet, vänligen se bild på alternativ planlösning.

Kök
Att köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet skapar trevliga umgängesytor. Även i köket finns ett vackert spröjsat fönster med utsikt över parken.
Här finns plats för ett stort matbord och det finns också möjlighet att duka upp ett långbord för ännu fler gäster vid större sammankomster, tack vare den öppna planlösningen.

Köket har vita släta köksluckor som gör sig fint mot bänkskivan i ek och det mörka kaklet ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, ugn, diskmaskin, mikro samt hällspis.

Balkong
De höga glasade pardörrarna mot balkongen är ett smycke i sig. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Det höga läget med fri parkvy i kombination med soltimmarna från dag till kväll gör att man gärna tillbringar många timmar här ute.
Plats finns för ett bord, stolar och en massa blommor.

VINDSPLAN
Allrum
Den snygga trappan i ek leder upp till det charmiga vindsplanet som har mycket karaktär i form av snedtak, fönsterkupor och olika former på fönstren.
Nuvarande ägare har möblerat allrummet med en mindre soffa och TV. I anslutning till allrummet finns en klädkammare. För de ting som inte ryms i klädkammaren kommer källarförrådet till användning.

Badrum 2
Badrummet på det övre planet går i en smakfull färgskala och består av en dusch, ett handfat, väggspegel och WC. Även det här badrummet har golvvärme.

Sovrum 2
Det här är ett riktigt drömsovrum! Ett rum med mycket karaktär i form av snedtak, fönsterkupa och ett valvat fönster med direkt parkutsikt. Den tilltagna ytan gör att du här kan möblera med en stor säng, nattduksbord, läsfåtölj och skrivbord. Plats finns också för garderober.
Nuvarande ägare har tidigare delat av rummet med en skiljevägg för att skapa ytterligare ett sovrum för familjens barn.