BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten

Bäckvägen 149, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ovanligt kvadratsmart tvåa högst upp i huset med låg avgift på bara 1.757 kr/mån! Här kombineras fina materialval med välbevarade charmiga detaljer på ett smakfullt sätt. Allt är genomtänkt, med en optimal planlösning och låg avgift. Belägen tre trappor upp, där ett underbart ljusflöde genom stora fönster färgar alla rum. Det höga fria läget ger lägenheten en utsikt mot gården och den genomtänkta planlösningen gör att denna tvåa känns betydligt större än sina 34 kvm. Det som inte behövs dagligen förvaras med lätthet i vindsförrådet. Föreningen äger marken!

Bostaden är belägen i det trivsamma och mycket attraktiva området Hägerstensåsen. Här bor man nära till allt med livsmedelsbutik, gym, restauranger, caféer, utomhuspool och mycket mer. På Bäckvägen, hundra meter bort, finns bussförbindelse (Buss nr 147) till Liljeholmen. För dig som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter i närområdet. Gångavstånd till trivsamma naturområden intill Mälaren med populära Vinterviken och Mörtviken.

Ni har säkert hört det förr, men här är det verkligen så, det är bara att flytta in och njuta av en klockren bostad i Hägerstensåsen. Välkommen till ett hem där både en och två personer kan trivas!