BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Skanstull

Götgatan 128

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 6356
  • 5957
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en välplanerad fyra i ett centralt läge med direkt närhet till bra shopping. Stor balkong i väst och med utsikt mot föreningens fina innergård. Lägenheten har en välkomnande hall med bra ljusinsläpp, ett bra disponerat kök, ett lättmöblerat vardagsrum, ett funktionellt badrum med badkar och tre sovrum. I området finns all tänkbar service, flertalet restauranger, butiker och caféer som gör att ni verkligen kan koppla av och njuta av Södermalm när det är som bäst.

Kommunikationerna i området är utmärkta. Bekvämt med närheten till tunnelbanan vid Skanstull (gröna linjen), ett flertal busslinjer på Ringvägen och pendeltågsstation Stockholms södra.

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med plats för både skor och ytterkläder. Väggarna är tapetserade i en ljus kulör och på golvet ligger linoleumgolv

Kök:
Rymligt kök som har spis med häll, spisfläkt, kyl/frys, skafferi, förvaringsskåp, vita luckor, bänkskiva i trä och en stor matplats. Väggarna är tapetserade i en ljus kulör och på golvet ligger linoleumgolv.

Badrum:
Fint badrum som har badkar, wc, tvättställ, spegelskåp, och plats för tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är kaklade och på golvet ligger det svart klinker.

Sovrum 1:
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng och bra möjlighet till förvaring i garderobsvägg. Väggarna är målade i en ljus kulör och och bryts med en tapetserad fondvägg i ljusblå linnestruktur. Golv av laminat

Sovrum 2:
Sovrum med plats en större säng och möjlighet till förvaring i garderober.  Golv av laminat

Sovrum 3:
Sovrum med plats en större säng och möjlighet till förvaring i garderober. Golv av laminat

Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti mot föreningens fina innergård. Här finns det plats för en större soffgrupp, matbord och tv-möbel. Väggarna är målande i en ljus kulör och på golvet ligger det parkettgolv av ek. Anslutning till stor balkong i västerläge. Ingen insyn.