BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Liljeholmskajen

Årgångsgatan 4, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 5462
  • 2549
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktivt läge, intill Mälaren ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 3:a med härlig sjöutsikt. Bostaden är högt belägen med genomående planlösning som skapar en härlig rymd. Här finns även utgång till två stora balkonger, båda med underbar utsikt över Mälaren.  

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor, två stora sovrum, båda med plats för dubbelsäng och optimala förvaringsytor. Generösa fönsterytor i två väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. Fastigheten blev även årets Stockhsolmsbyggnad 2015.

På Sjöviksvägen har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer och service. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess elegans med vackert ekparkettgolv. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en stor garderobsvägg med 4st inbyggda garderober.                

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor via smakfull granitskiva med vitt kakel ovanför.  Köksutrustningen består av hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn i rostfritt. Allt påkostat från Siemens. Väggarna är vita med inslag av passande fondtapet i diskret nyans. Från köket har man även fri uppsikt över barnen medans de leker på den barnvänliga innergården.

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster som medför ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong 1 - Sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor solig balkong med underbar vy över Mälaren. Här kan med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande 
Ligger utmed lugn och lummig gård. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus och fri utsikt över innergård. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaringsytor via två rymliga garderober.  

Sovrum 2 – Rymligt med perfekt förvaring
Rymmer även det dubbelsäng med plats för arbetshörna eller extra garderober. Här finns mycket goda förvaringsytor via en klädkammare, som rymmer säsongens alla kläder. Det morgonsvala rummet ligger med ostört läge utmed gården.

Balkong 2  – Platsen för harmoni
Med utgång från sovrum 2 når man ytterligare en stor balkong. Här har man hänförande sjöutsikt och är den optimala platsen att njuta av eftermiddagssolen. Även denna balkong möbleras enkelt med matbord och loungemöbler.   

Badrum & WC   Smakfull och påkostat
Praktiskt i anslutning till båda sovrummen ligger ett smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkt grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, handdukstork, spegelskåp samt badkar. I badrummet finns även tvättmaskin från Siemens och torktumlare från Bosch med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. Badrummet har fönster mot innergården. 

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.