BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 9J, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 121.5 kvm
  • 7.250.000 kr Accepterat pris

Beskrivning

Stor och välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna välplanerade fyra. Direkt till vänster i hallen ligger två sovrum varav det större har en väl tilltagen skjutdörrsgarderob och en dörr ut till den vinklade balkongen. I hallen ligger även en mindre wc med dusch, som underlättar på morgonen när många ska iväg. I den inre passagen ligger ännu ett sovrum med skjutdörrsgarderob och utgång till den mysiga balkongen. I passagen finner du även ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Utanför badrummet finns ytterligare en skjutdörrsgarderob med städskåp.

Kök, matplats och vardagsrum möts i en öppen planlösning vilket ger en trevlig social yta. Här kan du enkelt göra plats för många middagsgäster. Köket ligger i vinkel och har gott om arbetsyta.

Trestavig ekparkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR Köken har miljöklassade rostfria vitvaror, induktionshäll och inbyggd mikro.

 

Se rumsbeskrivning nedan för mer detaljer och information.

HALL- Välkommen in!

Samtliga väggar är vitmålade (Nordic Light Helmatt). Skjutdörrsgarderober med alla dörrar i klar spegel x2 modell Opal. Inredning består av stång och hylla. Inredning är av modell Pelly dvs vit inredning.

 

KÖK- Elegant och stilrent

Lådor i kök är fullutdragslådor med dämpning samt överskåp med dämpning. Diskbänksskåp med utdragbar låda. Infällda spotlights under överskåp som styrs via dimmer. Takanslutning, sparksocklar och passbitar följer luckans färg. Handtag monteraslodrätt på skåp och vågrätt på lådor. Kakel i kök är satta i liggande med rak sättning (och ej ut på väggkanter för att ge ett mer stilrent intryck. Kakel av modell Centro Carrara, vitgrå högblank 30*60 cm nr 124845. Silvergrå kakelfog modell Weber ljusgrå 11. Elegant köksblandare Ecosafe 9l/min, Diskmaskinsavstängning energiklass B- modell Mora Armaturer.

Samtliga vitvaror är från Siemens: induktionshäll med 4 zoner och touch. integrerad diskmaskin energiklass A++ med 12 st standardkuvert, utdragbar fläkt med rosfri list., mikrovågsugn i rosfritt med vit display och 900 W, helkyl och hel frys.

Lucka av model Arkitekt Plus från Marbodal- ljusgrå 19 mm med svag rundad kant och vit skåpsstomme.

Kvartkomposit blank grå stenskiva från Marbodal modell Fine Grey rak framkant 30 mm och 30 mm i tjocklek. Väggarna är vitmålade i Nordic light och helmatt. Dimmer för spotsen under väggskåpen och dimmer för lampa över köksbord.

 

VARDAGSRUM- ljust och öppet

Samtliga väggar är vitmålade i Nordic Light helmatt. Dimmer som takbelysning som är anpassad till led och glödljus. Parkettgolven är av modell EK Lecco ifrån Kährs. 3 stav, 13 mm med ektrösklar.

 

BADRUM- komplett och ljust

Badrummet är utrustat med spotlights i tak som styrs med dimmer, komfortvärme, golvstående toalett, svängbar elhanddukstork med 5 armar inkl timer Krom, handfat medkommod twist vit med 2 lådor och handtagslös från Vedum, spegelskåp med belysning, badkar 1570*700mm modell Ifö Caribia, badkarskärm Isabel i blank profil, samt skåp ovan tvättmaskin och torktumlare med belysning i underkant och eluttag. Kakel sätts liggande med rak sättning och ljusgrå fog. Klinkers på golv sätts medrak sättning och grå fog. Kakel i vit blank färg av modell Centro 25*33 cm. Klinker på golg av modell Centro i mörkgrå färg 15*15 cm. 

 

WC/DUSCH

Extra wc/dusch är utrustat med armatur i tak, komfortvärme, golvståendetoalett, handfat med kommod free 615C med 2 lådor och spegelskåp med belysning från vedrum samt elhanddukstork med 5 armar inkl timer krom ifrån Dryson flex I. Duschvägg Linc modell 3 blanka profiler. Även här finns det dimmer. Kakel sätts liggande med rak sättning och ljusgrå fog. Klinkers på golv sätts medrak sättning och grå fog. Klinker i mörgrå kulör modell Berghamn- fabrikat Centro 15*15 cm. Mora armaturer med ECO funktion.

 

SOVRUM 1

Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Inbyggda garderober med skjutdörrar med spege, 4 dörrar. Pelly inredning i vit färg med hylla och klädstång. Vit takskena och golvskena i silver. Väggarna är målade i vit kulör (nordic Light Helmatt). Dimmer för takbelysning (led och glödljus). Utgång till den stora balkongen.

 

SOVRUM 2

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Väggarna är målade i vit kulör (Nordic Light helmatt).

 

SOVRUM 3

Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Inredningen består av garderober med skjutdörr och spegel (2 dörrar), Pelly inredning- vit inredning med hylla samt klädstång. Vit takskena och golvskena i silver. Väggarna är vitmålade med Nordic Light helmatt. Utgång till balkongen.

 

PASSAGE

Inre hall med skjutdörrsgarderob med vit spegeldörr samt pelly inredning i vit färg hylla samt klädstång. Väggarna är vitmålade och belysningen är med dimmer (led och glödljus).

 

GENERELLT

Foder är vita med synlig infästning. Fönsterbänkar är i svart polerad natursten. Multimediauttag för TV, telefon och bredband finns i de flesta rum. Samtliga lägenheter har en vägg eller del av vägg som är av betong ellerförstärkt för upphängning av platt-tv. Balkongen är utrustade med belysning och eluttag som kan stängas av inifrån. Balkonggolv är av betong.

 

I föreningen finns det garage 52 platser, cykelrum, barnvägsrum samt tillhörande förråd till varje lägenhet.

 

7737 kvm boarea dvs 95 lägenheter samt 4 uthyrda lokaler om 275 kvm.

 

För mer information se dokument om ekonomisk plan.

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Våningsplan 2, hiss finns. Lägenhetsnummer 2-1202.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 7.250.000 kr Accepterat pris. Månadsavgift 6 371 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 1.5084 %.

Driftskostnad

Totalt 574 kr/mån (6 888 kr/år) varav el 375 kr/mån, övrigt 199 kr/mån. Antal personer: 3. Driftkostnaderna är uppskattade. Övrig gäller bredband/tv/telefoni.

Områdesbeskrivning

Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med direkt närhet till både natur och vatten samt ett utvecklat miljötänk.

I området finns ett flertal caféer & restauranger och all tänkbar service som bl.a. post och bank, bibliotek, kyrka, skolor och flera dagis samt ett antal träningsanläggningar. I området finns också Ekbacken med ett av Stockholms finaste ekskogbestånd. Här finns även en stor lekplats för barn i alla åldrar. De närliggande strövområdena längs Hammarby- och Järla Sjö samt Nackareservatet ger obegränsade möjligheter till utflykter, joggingturer och cykling. För den skidintresserade ligger Hammarbybacken inom gångavstånd. Promenadavstånd till Sickla köpkvarter och även nära till Nacka forum köpcentrum. Sjöstaden har väl utbyggda kommunikationer. SL trafikerar området med busslinje 71, 74 samt nattbuss 96. Tvärbanan går från Sickla Udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. M/S Lotten trafikerar sjövägen över Hammarby Sjö över till Södermalm. (Norra sidan vid Tegelviksgatans slut, södra sidan vid Kölnagatan/Luma biblioteket). Mer information om område och kommunikationer finns på www.hammarbysjostad.se