BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Arenastaden

Evenemangsgatan 24, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 4699
  • 6504
Värdera din bostad

Beskrivning

Väldisponerad och ljus 2:a om 43 kvadratmeter. Stor inglasad balkong med härligt solläge och en fin utsikt över Råstasjön. Här bor ni granne med Mall of Scandinavia och dess rika utbud av 250 butiker, mataffärer, restauranger, caféer, systembolag, apotek, biograf etc.. Nyproducerad lägenhet från 2015 med samtliga bekvämligheter belägen i Stockholms mest tillväxta stadsdelar.

Här får ni både en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval såsom ekparkett och vitmålade väggar. Stora härliga fönsterpartier som skänker ett färligt ljusflöde i hela bostaden. Stor inglasad balkong med grillmöjligheter och rofylld utsikt.

Ni får även ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare av hög kvalitet. Även utrustat med handdukstork, golvvärme och badkar. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter bakom de platsbyggda garderoberna med spegelskjutdörrar och med belysning ovan.

Här har ni det bästa av två världar, med stadspuls och naturliv i ett. Arenastaden är en stadsdel som växer och blir alltmer central, ett levande område där bostäder blandas med kontor och shopping allt nära naturen och med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

 

Runt knuten hittar vi Råstasjön och Lötsjön som erbjuder fina promenad- och löparslingor. Med gångavstånd till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och buss. Med mindre än 500 m till Solna Station så tar Citybanan dig till Odenplan på 3 min eller Stockholm Central på 7 min. Hit kommer även den nya Gula tunnelbanelinjen att gå. 

Varmt välkommen på visningarna!

- Väldisponerade kvadratmeter

- Balkong med utsikt över Råstasjön

- Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till umgänge

- Nyproduktionens bekävmligheter i form av samtlig maskinpark i både kök och badrum

- Granne med Mall Of Scandinavia

- Bra kommunikationer, service, restaurangliv och butiker