BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - centrum

Solberga Hagväg 9, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld

Beskrivning

Generellt om lägenheten.
På Solberga Hagväg 9 väntar denna trevliga, välplanerade och renoverade lägenhet med en balkong i syd-läge. Lägenheten ligger längst ut på en loftgång så man har ingen som går förbi köksfönstret och man kan ha en liten utegrupp med utsikt över föreningens trivsamma gård med lekplats.

Lägenheten har ett attraktivt läge med ljusinsläpp från två håll, stort vardagsrum, balkong och två rofyllda sovrum som gör detta till ett hem att trivas i. Lägenheten har en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan sällskapsytorna och sovrummen. Balkongen blir lätt till en grön oas där man gärna umgås med familj och vänner.

Som boende här har man närhet till det mesta. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. I närområdet finner ni också härliga Långsjöbadet som är ett kärt utflyktmål för de boende i området. Där plogas också upp en skridskobana vintertid då istjockleken tillåter. 

Vardagsrum.
Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. På golvet pryder en vacker ekparkett. Varma sommardagar kliver man gärna ut på den angränsande balkongen.

Balkong
Den trevliga balkongen med sitt läge i syd ger många härliga soltimmar. Här kommer mycket tid att tillbringas soliga sommardagar.

Ljust kök - med plats för många middagsgäster
Köket är praktiskt utformat i vinkel med fin bänkskiva i svart kompositsten som är både hållbar och lättskött. Till utseende och känsla påminner bänkskivan om natursten men är mer hygienisk och lättare att underhålla. Det är generöst med plats i både överskåp och underskåp. Underskåpen har praktiska lådor, LED-belysning i bestickslådan och karusell i hörnskåpet. Den maskinella delen består av diskmaskin, induktionshäll, kökfläkt, ugn, mikrovågsugn samt separat kyl och frys. Intill fönsterpartiet ryms ett matbord för 4-6 personer. Från köket har man en trevlig utsikt över föreningens gård med lekplats.

Sovrum 1 och 2
Det är två bra sovrum.
I sovrum 1 är det gott om plats för både dubbelsäng och sängbord men också för en mindre soffgrupp eller skrivbordshörna. Här finns två garderober för bra förvaring.
Sovrum 2 är det perfekta barnrummet. För den som önskar ryms även här en dubbelsäng.

Badrum
Badrummet är precis som resten av lägenheten renoverat för ca 3 år sedan. Här finner ni helkaklade väggar och klinker med golvvärme samt dimbara spotlights i taket. Badrummet är praktiskt uppdelat i två delar där golvvärmen styrs separat i de bägge delarna. Dels en inre del med duschhörna med välvda glasdörrar, wc, handfat med kommod samt eluppvärmd handdukstork. Dels en yttre del med handfat med kommod och tvättmaskin. Med den lösningen kan någon t.ex. duscha i lugn och ro i den inre delen samtidigt som någon tvättar sig i den yttre delen.

Hall
Hallen är ljus och rymlig. Här finns det gott om plats för ytterkläder och skor. 

Klädkammare
Från hallen når ni den rymliga klädkammaren.